• BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Maver Kemal Arsoy Ortaokulunda Sanat Şöleni Coşkusu: İl Başkanı Mısırlıoğlu, Öğrencileri Destekledi

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu/İlkokulu, 4. Geleneksel Sanat Şöleni ile öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

17.05.2025 13:44:00 0
Maver Kemal Arsoy Ortaokulunda Sanat Şöleni Coşkusu: İl Başkanı Mısırlıoğlu, Öğrencileri Destekledi

Etkinliğe katılan İY pParti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, öğrencilerin hazırladığı eserlere hayran kaldı ve onlara destek verdi.

Görsel Sanatlar ve Teknoloji Sergisi Büyüledi

Şölenin en dikkat çekici bölümleri arasında, okul öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla hazırlanan Görsel Sanatlar ve Teknoloji sergisi yer aldı. Renkli eserler ve yenilikçi projeler, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Müzik Resitaliyle Sanat Şöleni Taçlandı

Etkinlikte ayrıca, öğrencilerin performans sergilediği müzik resitali de büyük ilgi gördü. Öğrencilerin yetenekleri, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Başkan Mısırlıoğlu Öğrencilere Moral Verdi

İl Başkanı Mısırlıoğlu, sergiyi gezen ve müzik resitalini izleyen öğrencileri tebrik ederek onlarla sohbet etti. Öğrencilerin başarılarının devamını dileyen Mısırlıoğlu, gençlerin sanata olan ilgisini desteklemekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

  • Pazar 35.6 ° / 17 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 33.6 ° / 19.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu