• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Mazlumun ahı yerde kalmayacaktır

Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Eyüp Aksoy, Filistin halkına karşı uygulanan zulmü lanetledi.

GÜNDEM 10.05.2021 20:37:00 0
Mazlumun ahı yerde kalmayacaktır

İsrail’in Filistin halkına karşı uyguladığı zulmü lanetleyen Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Eyüp Aksoy, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Terörist İsrail’in, Filistin Devleti’ne ait Kudüs şehrini işgal ettiği yetmezmiş gibi öteden beri uygulamış olduğu vahşet, İslâm Âlemi’nin idrak etmekte olduğu Mübarek Ramazan-ı Şerif Ayında da artarak devam etmektedir.

Adalet, barış, sevgi vb. kavramlar ile tüm dünyaya olumlu mesajlar vermeye çalışmasına rağmen üç büyük dinin kutsal mekânı olan Kudüs’te yaşayan Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulüm karşısında sessiz kalan Batı, gerçek yüzünü bir kez daha bizlere göstermiştir. Ancak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) biz Mü’minlere vermiş olduğu müjdesine göre mazlumun ahı yerde kalmayacaktır. İlâhi adalet er ya da geç tecelli edecek ve katil İsrail’in, Filistin’li din kardeşlerimize yaşatmış olduğu acıların hesabı mutlaka sorulacaktır.

Unutulmamalıdır ki; Kudüs, Filistin’li kardeşlerimize ait olan bir İslâm şehridir. Günümüzde zalim İsrail tarafından işgal edilmiş olması ve orada yaşayan din kardeşlerimizin türlü işkencelere maruz kalması bu durumu değiştirmeyecektir. İnancımız odur ki; Kudüs, yakın bir zamanda zulmün sona erdiği; Müslümanların ve diğer dinlere inanan kişilerin huzur içinde yaşadığı Filistin Devleti’nin başkenti olan bir İslâm şehri olarak kıyamete kadar varlığını sürdürecektir.

Bu vesile ile dinimizin ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’da ibadetlerini yapmaya çalışan kardeşlerimize hunharca saldıran İsrail polisini şiddetle kınadığımızı ve işgalci İsrail’i lanetlediğimizi değerli kamuoyuna bildiririz.”


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli