10486,10%0,35
41,28% 0,05
48,34% 0,09
4834,06% 0,49
7891,27% 0,00
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Ziyaretin temel amacı, Afyonkarahisar’daki belediyelerin çalışmalarını desteklemek ve hemşehrilerin ihtiyaçlarını karşılamak için bakan düzeyinde destek talebinde bulunmaktı.
MHP heyeti, Afyonkarahisar belediyelerinin daha verimli çalışabilmesi için bakanlığın sağlayabileceği destekleri görüştü. Milletvekili Taytak, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’daki belediyelerin karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini bakan Kurum'a detaylı bir şekilde aktardıklarını belirtti. Bu görüşmede, belediyelerin finansal destek ihtiyacı, altyapı projeleri ve şehirdeki çevre düzenlemesi konuları ele alındı.
Ziyarette, Afyonkarahisar halkının karşılaştığı ihtiyaçlar da bakan Kurum'a iletildi. MHP heyeti, hemşehrilerinin beklentilerini ve taleplerini aktararak, bakanlığın bu konuda gerekli adımları atması yönünde talepte bulundu. Özellikle şehirdeki altyapı eksiklikleri, çevre kirliliği ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler görüşüldü.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, Afyonkarahisar'a hizmet etme gayretlerinin azimle süreceğini vurguladı. Taytak, bakan Kurum'un Afyonkarahisar'a yönelik destek sözü verdiğini ve bu desteğin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Afyonkarahisar için yapılan bu görüşmenin, şehirdeki hizmetlerin kalitesini artıracağını ve hemşehrilerin yaşam standartlarını yükselteceğini belirtti.