15703,40%-1,93
44,06% 0,17
51,19% 0,04
7301,06% 1,68
11854,23% 0,00
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen özel bir programa katıldı. ATO Congresium'da gerçekleşen "Üç Hilalin Aydınlığında Altaylar'dan Tuna'ya Türk Kadını" temalı programa MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da katılım gösterdi.
Etkinlik, Türk kadınının tarihsel ve kültürel rolünü merkeze alan bir tema ile düzenlendi. Devlet Bahçeli, burada yaptığı konuşmada kadınların toplumdaki yeri ve önemine dair görüşlerini paylaştı. Program, Türk kadınının geçmişten günümüze taşıdığı değerleri ve mücadelesini anmak amacıyla organize edildi.
Toplantıya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra, partinin Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da katılarak destek verdi. Etkinlik, Ankara'da bulunan ATO Congresium'da gerçekleştirildi.
Bu özel gün kapsamında düzenlenen program, Türk siyasi hayatında kadın konusunun ele alınışına dair önemli mesajlar içeriyor. MHP lideri Bahçeli'nin katılımı, partinin sosyal ve kültürel konulara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.