MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Sultandağı İlçe Başkanı Abdullah Gencer, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Deniz'in katılımıyla 2024 Sultandağı Belediye Seçimleri istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, ilçe yönetimi seçim süreci için yapacakları planlamaları ve stratejileri masaya yatırdı.
Toplantıda, Sultandağı ilçesinde yapılacak olan belediye seçimleri için MHP'nin nasıl bir çalışma yapacağı ele alındı. İlçe Başkanı Abdullah Gencer, seçim sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi için ilçe yönetiminin yapması gerekenleri anlattı. Ayrıca, ilçe yönetimine seçim kampanyası için gerekli olan kaynakların sağlanması konusunda da bilgi verildi.
Sultandağı ilçesindeki MHP olarak hedeflerinin, belediye seçimlerinden galip çıkmak olduğu belirtildi. Bu hedef doğrultusunda, ilçede yapılacak etkinlikler, mitingler ve seçim çalışmaları planlandı. Ayrıca, seçmenlere ulaşmak için gerekli olan propaganda materyalleri ve iletişim stratejileri de görüşüldü.
İstişare toplantısında ayrıca, Sultandağı ilçesindeki siyasi rakipler ve oy potansiyeli ele alındı. Seçim sürecinde MHP'nin avantajlı olduğu noktalar ve zorluklar da değerlendirildi. Katılımcılar, seçmenlere güven veren ve MHP'nin vizyonunu yansıtan bir kampanya yürütmenin önemini vurguladılar.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Abdullah Gencer, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Sultandağı ilçesindeki seçimlere yönelik olarak güçlü bir ekip ve stratejik bir planlama ile çalışacaklarını belirtti. Gencer, ilçe yönetiminin seçimlere en iyi şekilde hazırlandığını ve başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını ifade etti.
Bu istişare toplantısı, MHP'nin seçimler öncesindeki hazırlıklarının bir parçası olarak gerçekleştirildi. MHP, Sultandağı ilçesindeki seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyor ve bu amaç doğrultusunda kampanyalarına devam edecek.
#MHP #Sultandağı #belediyeseçimleri