• BIST 100

    15807,10%0,36
  • DOLAR

    43,96% 0,02
  • EURO

    51,08% -0,06
  • GRAM ALTIN

    7324,60% 1,69
  • Ç. ALTIN

    11883,28% 0,29

MHP'li Heyet Afyonkarahisar Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti

MHP'li Heyet Afyonkarahisar Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti

ASAYİŞ 13.01.2026 18:38:22 0
MHP

MHP Sinanpaşa İlçe Başkanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret


Afyonkarahisar'da, Milliyet Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Fevzi Can, İl Genel Meclisi Üyesi Feyzi Akdeniz ve İlçe Yönetiminden Mehmet Sarıyıldız'dan oluşan bir heyet, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol'u makamında ziyaret etti.


Ziyaretin Ardından Teşekkür


Gerçekleşen ziyaretin ardından, İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, nazik ziyaretleri için MHP'li heyete teşekkür edildi. Ziyaretin, kurumlar ile siyasi parti temsilcileri arasındaki iletişimi güçlendiren bir görüşme ortamında geçtiği belirtildi.


Yerel İş Birliklerinin Önemi


Bu tür ziyaretler, Afyonkarahisar'da kamu kurumları ile yerel siyasi aktörler arasındaki iş birliğinin önemli bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Görüşmede, ilin güvenliği ve huzuru için yürütülen çalışmaların ele alındığı ifade ediliyor.

  • Perşembe 12.2 ° / -0.3 ° Güneşli
  • Cuma 10.6 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 6.5 ° / -0.7 ° Güneşli