• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Milletin hizmetinde gönüller kazanıyoruz

Milletin hizmetinde olmaya ve gönüller kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Zeybek, talep ve önerileri alarak, sorunların çözümü konusunda gerekeni yapacakların ı bildirdi.

SİYASET 2.07.2022 00:31:00 0
Milletin hizmetinde gönüller kazanıyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı ise Hamidiye Mahallesi oldu. Zeybek, Mahalle Muhtarı Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

İHTİYAÇLARI YERİNDE GÖRDÜ

Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Zeybek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerinde çözüm anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi yapılan çalışmaları incelerken yapılacak çalışmaların ilk adımını da ilgilileri ile birlikte atıyor.

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde gören Zeybek, durum değerlendirmesinde bulunarak çalışmaların daha etkin ve kalıcı olmasının da önünü açıyor. Mahalle ziyaretlerinin bu haftaki adresi ise Hamidiye Mahallesi oldu. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Barış Dal, belediye birim müdürleri eşlik etti.

TALEP VE ÖNERİLERİ NOT ALDI, EKSİKLERİ YERİNDE GÖRDÜ

Mahalle Muhtarı Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunan Zeybek, talepleri tek tek not alarak gerekenin yapılması için ekibine talimat verdi. Milletin hizmetinde olmaya ve gönüller kazanmaya devam ettiklerini söyleyen Zeybek, “Hamidiye Mahallemizde vatandaşlarımızın taleplerini not aldık, inşallah bir bir yerine getireceğiz. Bizleri tüm samimiyetiyle karşılayan Hamidiye Mahallesi sakinlerimize gönülden teşekkür ederim” dedi. Ziyarette yapılan hizmetleri yerinde gördüklerini hatırlatan Başkan, eksikleri not aldıklarını söyledi.

"TÜRKİYE’YE ÖRNEK ÇALIŞMA"

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in her hafta farklı mahalleye gerçekleştirdiği Cuma ziyaretlerinin Türkiye’ye örnek bir çalışma olduğuna dikkat çekerek her daim vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Hamidiye Mahalle Muhtarı Murat Keskin ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; “Sağolsun Belediye Başkanımız, AK Parti İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve birim müdürlerimiz ziyaretleriyle bizleri mutlu ettiler. Mahallemizde fırınımız tamamlandı. Yine muhtarlık binamız hizmete girdi. Park ve asfalt çalışmalarından kaldırım düzenlemelerine kadar birçok eksiğimiz sağolsun başkanımız sayesinde giderildi. Mahalle sakinlerim adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

https://wetransfer.com/downloads/5e52433541b1070d55c9ddec028be2e420220701123709/825028


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli