• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Milletvekili Eroğlu tüm Afyonkarahisarlılara hakaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, "Afyon'da AFJET'e uygun kimse bulamadık" diyen AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu'na sert tepki gösterdi.

SİYASET 22.06.2022 22:25:00 0
Milletvekili Eroğlu tüm Afyonkarahisarlılara hakaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP Milletvekili Veysel Eroğlu'nun açıklamalarının hem itiraf, hem de Afyonkarahisarlılara hakaret olduğunu söyledi.

EROĞLU’NUN AÇIKLAMASI İTİRAF GİBİ…

Milletvekili Köksal, “AKP Milletvekili Sayın Veysel Eroğlu'nun AFJET'in başına Ankara'dan bir bürokratın atanması ile ilgili basında yer alan açıklamasını üzülerek okudum. 30 büyükşehirden sonra nüfus bakımından ilk sırada olan, iki üniversiteye sahip, termalin başkenti olarak ifade edilen Afyonkarahisar'da jeoloji ile ilgili liyakatli uzman yoksa, bu iktidar partisinin büyük kabahatidir. Konusun da uzman kişiler var da AFJET'e siyasi olarak layık görülmediyse, şehrin en büyük şirketleri arasında yer alan ve binlerce abonenin faturaları ile yaşattığı AFJET'in hesaplarının şeffaflığı sorgulanır. AFJET'te siyaseten atanan Genel Müdür, ne yapacak, nereye para aktarılmasına yardımcı olacaktır? Sayın Eroğlu'nun açıklamaları hem itiraf, hem de hemşehrilerimize hakarettir.” dedi.

TÜM AFYONKARAHİSARLILARA HAKARET ETTİ, HEMEN HEMŞEHRİLERİMDEN ÖZÜR DİLESİN..!

Köksal açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Eroğlu’nun, 1 Cumhurbaşkanı, sayısız Bakan, Milletvekili, Genel Kurmay Başkanı, Müsteşar, Profesör ve onca değerli bilim insanı çıkartmış Afyonkarahisar'da AFJET'e genel müdürlük yapacak kapasiteli donanımlı bilgili birisini bulamadık sözleri önce kendine sonra tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hakarettir. Benim için sizin şu sözlerinize cevap vermek bile zuldür. Herkes haddini bilecek. Hemen hemşehrilerimizden özür dileyin."


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli