• BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2470,78% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Milletvekili Taytak, KAÇEP üyelerini Ankara’da ağırladı

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar KAÇEP üyelerini Ankara’da misafir etti.

SİYASET 6.12.2022 01:51:00 0
Milletvekili Taytak, KAÇEP üyelerini Ankara’da ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri, MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hafta sonu düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘Engelsiz Yaşam’ adlı panele katıldılar. Panel sonrası MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri ile birlikte, önce Başbuğ Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarını sonra Etimesgut Türk Tarihi Müzesini ziyaret etti.

ANKARA’DA BİR GEZİ PROGRAMI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ‘Engelsiz Yaşam’ adlı bir panel düzenlendi. Düzenlenen panele MHP Afyonkarahisar KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek ve 45 KAÇEP üyesi katıldı. Panel sonrası MHP Afyonkarahisar KAÇEP üyeleri ile bir araya gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bir gezi programı düzenlendi.

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Milletvekili Taytak, KAÇEP Üyeleri ile birlikte ilk olarak kurucu Genel Başkan Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki Anıt Mezarını ziyaret ederek dua ettiler. Burada konuşan Milletvekili Taytak, “Başbuğumuzun davası yaşıyor, yaşatmaya da devam edeceğiz. Hem genç nesillerimiz hem hanımefendiler olarak buradayız. Allah razı olsun büyük bir davanın sahibiydiniz. Türk milleti için çıktığınız yolda bu nesillerle devam ediyoruz. Ülkücü olmak şereftir. Ülkücü kalmak şereflerin en büyüğüdür. Sizlere layık olmak için çalışıyoruz. Ruhu şad olsun” dedi.

“SADECE AFYON İÇİN DEĞİL, ANKARA İÇİNDE ÇALIŞIYOR”

Etimesgut Türk Tarihi Müzesini ve Parkını ziyaret eden KAÇEP üyelerini, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Enver Demirel, Milletvekili Taytak’ın sadece Afyonkarahisar için değil, Ankara içinde çalıştığını söyledi. 

Başkan Enver Demirel, “MHP Afyonkarahisar KAÇEP üyelerini Etimesgut Belediyesinde misafir etmekten onur ve gurur duyduk. Bugün sizler için güzel bir program hazırladık. İnşallah yakın bir zamanda Sayın vekilimizin de uygun gördüğü bir tarihte daha geniş programda Afyonkarahisarlıları ağırlamak isteriz. Sayın vekilimizi biz seviyoruz. Sadece Afyon için çalışmıyor, Ankara içinde çalışıyor. Bize çok destekleri oluyor. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

Yemek programından sonra MHP KAÇEP Üyeleri ilimize geri döndüler.


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu