Tarih: 19.09.2021 17:05

Milli Takımlar Antrenörünün babaevi yandı

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa Güreş Şampiyonası’ndan madalyalarla dönen kızlar; Eda Nur Ersoy, Fatma Yılmaz, Yağmur Karabacak ile Hava Konca’nın Antrenörü Yakup Yağcı’nın baba evinde yangın çıktı. Sandıklı’nın  Yavaşlar Köyü’ndeki babaevinde çıkan yangında ev tamamen kül oldu.  Yangın esnasında Yakup Yağcı’nın da evde olduğu, hem kendisinin hem de anne babasının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

VALİ YARDIMCISI GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Sosyal medya hesabından talihsiz kazayı duyuran ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yardımcısı Nurullah Kaya şunları söyledi: “Yakup hocamızın baba ocağı yandı. Güreş camiamıza yetiştirdiği genç güreşçilerimizin, kadın güreşçilerimizin başarılı ve idealist hocası Milli Takımlar Antrenörü Afyonkarahisar Gençlik Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı kardeşimizin memleketi Sandıklı Yavaşlar Köyündeki baba evi bu sabaha karşı yandı.

Kendisinin de evde bulunduğu sırada çıkan yangında baba ocağı tamamen yandı. Anne- babasının ve kendisinin sağ-salim kurtulduğu yangında ev de bulunan hayvanlar telef oldu.  Anne babamız Sandıklı Devlet hastanesinde tedavileri devam ediyor. Yakup Yağcı hocamızda herhangi bir sağlık problemi bulunmamakta.

Kışa yaklaştığımız şu günlerde Rabbim hiç bir kulunu evsiz bırakmasın. El birliği ile Yakup Hocamızın anne babasının imdadına hep beraber yetişir, eksikleri noksansız tamamlarız inşallah.

Rabbim bizleri her türlü sel ve afetten, kaza ve beladan musibetten çaresiz salgınlardan devası olmayan hastalıklardan muhafaza eylesin. Geçmiş olsun değerli hocam.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —