• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Muhalefet, Kentsel Dönüşümde şov peşinde!

Muhalefet partilerinin Kentsel Dönüşüm Projesinde vatandaşı düşünmediğini, bu konuyla ilgili reklam peşinde olduklarını iddia eden MHP’li Kocacan, “Şov peşindeler, prim elde etme derdindeler. Buradan size ekmek çıkmaz” dedi.

SİYASET 4.03.2021 22:51:00 0
Muhalefet, Kentsel Dönüşümde şov peşinde!

Afyonkarahisar'da Mısri Mahallesi etrafında yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli mercilerle istişareler yaptıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Cumhur İttifakı milletvekillerinin ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile temas halinde olduklarını ifade etti.

Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’yle ilgili geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Derneği yetkilileri ve mahalle muhtarları ile bir görüşme yaptıklarını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, 5 mahalleyi kapsayacak olan kentsel dönüşüm projesinde vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Başkan Kocacan, “Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Derneği yetkilileri ve mahalle muhtarları bizleri ziyaret ederek bir dosya sundular. Bizlerde kendilerine o bölge de yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmayı yapacağımızı ifade ettik. Dosyayı inceledikten sonra konuyu Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik. Cumhur İttifakının bir kanadı olarak vekilimiz Ankara’da, MHP İl Başkanlığı olarak bizde yerelde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bir çalışma içerisindeyiz. Yine konuyla ilgili Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve geçtiğimiz gün ziyaretimize gelen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Uluçay ile istişare ettik. Cumhur İttifakı olarak burada yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen girişimleri yapacağız. Hatta Ankara’da Cumhur İttifakı Milletvekilleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu ziyaret ederek vatandaşlarımızın talep ve isteklerini ileterek istişare halindeler. Kentsel Dönüşüm ile ilgili yapılacak olan çalışmalarda vatandaşlarımızın rızası olmadan kesinlikle adım atılmayacaktır. MHP İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız”

“MUHALEFET REKLAM DERDİNDE”

Muhalefet partilerin vatandaşı düşünmediğini bu konuyla ilgili reklam peşinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kocacan, “Muhalefet partilerin açıklamalarına bakıyoruzki, şov peşindeler. Prim elde etme derdindeler.  Türkiye genelinde genel başkanlarının yaptığı karalama siyasetini ilimizde de devam ettiriyorlar. Buradan size ekmek çıkmaz. Afyon için elini taşına altına koymayıp, yapılan hizmetin önüne geçerek sözde sahip çıkıyoruz izlenimi verip kendi siyasi reklamlarını yapıyorlar. Bizde Cumhur İttifakı olarak bunların oyunlarını hep bozduk, bozmaya da devam edeceğiz”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli