Tarih: 21.10.2024 03:15

MÜSİAD’ın düzenlediği zirvede Emine Erdoğan ile biraraya geldi

Facebook Twitter Linked-in

MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi'ne katılan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile biraraya geldi. Zirveye davet edilen Vali Yiğitbaşı, Emine Erdoğan’ın kadınların toplumdaki rolüne dair yaptığı konuşmayı dinledi.

ZİRVE SONRASI DETAYLARI AÇIKLADI

Vali Yiğitbaşı, zirve sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “MÜSİAD Kadın’ın düzenlediği Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde kadınların farklı rollerle topluma sağladığı katkıları paylaşma fırsatı bulduğumuz, moderatörlüğünü Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un yaptığı “Farklı Roller Tek Bir Kadın” oturumunda bir araya geldik.

Kadınların hayatın her alanında üstlendikleri rollerden bahsederken, bu güçlü topluluğun bir parçası olmak bana büyük bir mutluluk verdi. Bu güzel etkinliği hazırlayan MÜSİAD Kadın ailesine ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürler!

Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle, MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde kadınlarımızın hikayelerini dinledik. Zirvenin kapanış kısmında kadınların toplumdaki rolü ve başarılarına dair Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin hitaplarını dinledik.

Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan, TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Yazar Jenny Molendyk Divlevi ve birçok kıymetli isimle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz MÜSİAD Kadın’ın düzenlediği Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nden güzel anılar biriktirerek ayrıldık.

Bu vesile ile MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem Tuba İlbahar Koca başta olmak üzere tüm MÜSİAD ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —