• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

Mustafa Tarlacı Dinar’da temaslarda bulundu

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı, memleketi Dinar’da bazı ziyaretler ve görüşmelerde bulundu.

GÜNDEM 23.11.2020 20:22:00 0
Mustafa Tarlacı Dinar’da temaslarda bulundu

Dinar’a gelen Tarlacı, Kaymakam Selami Kapankaya’yı ziyaret etti. Görüşmede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çalışmaları, pandemi sürecinde vatandaşlara yapılan sosyal yardımlar, Dinar’daki çalışmalar görüşüldü. 

Daha iyi hizmet verilebilmesi için elinden geleni yapacağını ve her türlü desteği vereceğini belirten Tarlacı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Dinar’da da hastalığa yakalananlarda artış olduğunu, vatandaşların özellikle maske, mesafe ve temizlik konusunda çok hassas olmaları gerektiğini belirtti.

Hep birlikte dayanışma ve tedbirlere uyarak bu virüsü yenebileceklerini söyledi. “Yakında başlayacak olan aşı uygulamasıyla rahat bir nefes alacağız ama bu aşamada mecbur değilsek sokağa çıkmayalım” uyarısında bulundu.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya da, “Bize her zaman destek olan Genel Müdürümüze teşekkür ederiz verimli bir görüşme oldu” dedi.

Daha sonra Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı da ziyaret eden Tarlacı, Dinar ile ve belediye çalışmaları ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Belediye Başkanı Sarı, “Dinar’a çok hizmeti olan ve yatırımların gelmesine vesile olan değerli Başkanımız Mustafa Tarlacı ile (iki başkan) görüş alışverişinde bulunduk. Teşekkür ederim” dedi.

Tarlacı da, “Sayın Başkan Dinar’a güzel hizmetler yapıyor. İnşallah daha güzellerini de göreceğimizi ümit ediyorum" dedi. Daha sonra bazı esnafları da ziyaret eden Tarlacı, memlekete hizmet bir görev ve bir sevdadır. Durmak yok hizmete devam diyerek bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılar sunarım” dedi.


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli