• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Mutfaklarda aş kaynamıyor

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Mutfaklarda aş kaynamıyor. Askeri ücretli ve emekli çarşı pazara çıkamıyor” dedi.

SİYASET 20.10.2020 19:00:00 0
Mutfaklarda aş kaynamıyor

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor.

Türkiye Partisi kurucu İl Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun Sultandağı eski belediye başkanı İsmail Çelik, İhsaniye eski Belediye Başkanı Yüksel Yaşar, Karaağaç eski Belediye başkanı Mükerrem Akay, Karaadilli Eski Belediye Başkanı Ali Alper ve Türkiye Partisi Bolvadin Kurucu İlçe Başkanı Vahap Fidan, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Mutfaklarda aş kaynamıyor. Askeri ücretli ve emekli çarşı pazara çıkamıyor. Her geçen gün ülke daha kötüye gidiyor artık birlik olma zamanı, kenetlenerek tek adam rejimine dur deme zamanıdır dedi. Heyet adına konuşan Türkiye Partisi kurucu İl başkanı Av. Hakan Şeref Olgun ise, İyi Parti yıldızı parlayan bir parti. Önümüzde yapılacak ilk seçimlerde büyümenin mükafatını alacak. İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Bilgi birikimi ve geçmiş tecrübesiyle seçimlerde partisinin çitasını yükseltecektir dedi. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na ise, şahsınız uzun yıllar siyasetin içinde bulunduğunuz renkli çalışmalarınızla ilimizde seçimlerde farklı sonuçların çıkacağına inanıyorum. İl başkanı seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum” dedi.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’u ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’u dernek binasında ziyaret eden İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Siz Muhtarlar demokrasinin temel taşlarsınız. Biz İyi Parti olarak tüm muhtarlarımızın yanındayız. Halkımıza yapılan hizmette siyaset olmaz, particilik olmaz, bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ise, ziyaretten çok mutluluk duyduğunu söyledi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli