Tarih: 22.10.2024 03:08

Öğrenciler, TBMM’de Milletvekili Taytak’ın misafiri oldu

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Mehmet Taytak ve heyet birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisini gezdiler. Meclisi ve Genel Kurulu gezdiren Milletvekili Mehmet Taytak öğrencilerle yakından ilgilendi.

Milletvekili Taytak; “Bugün Afyonkarahisar Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Müdürümüz Nuri Altaş ve öğrencilerimizi Gazi Meclisimizde misafir ettik. Okulumuz benimde uzun zamandır ilgilendiğim, taleplerini yerine getirdiğim ve daha önce ziyaretine gittiğim okullardandır. Okulumuz 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen pilot okullarından biri olmuştur. İnşallah öğretmenlerinizin rehberliğinde, bilgiyle donanmış, ahlakla yoğrulmuş nesillerimiz yetişecektir. Kendilerine bugün meclisimizin Çocuklarımızın her zaman yanında olmaya, kendilerini desteklemeye devam edeceğim” dedi.

Müdür Altaş; “Öğrencilerimizle gezi programı kapsamında TBMM‘de Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’i ziyaret ettik. Bizlere desteğini esirgemeyen, meclisimizi öğrencilerimize bizzat gezdiren, öğrencilerimizin taleplerini dinleyen Sayın Vekilimize nazik kabulleri, ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —