• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Dinar Menderes İlkokulu ve Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda karne dağıtma töreni düzenlendi.

EĞİTİM 17.06.2022 22:20:00 0
Öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Dinar Menderes İlkokulu ve Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programlarında öğrencilerle biraraya gelerek karne sevinçlerine ortak oldu.

“ÇOCUKLARDAN BAŞKANA SEVGİ GÖSTERİSİ”

Öğrenci dostu Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, her zaman olduğu gibi yine okullarda öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

İlk olarak Menderes İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programında öğrenciler ile bir araya gelen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya öğrenciler günün anısına çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

İnce hediyeleri dolayısıyla öğretmenlere ve geleceğimizin teminatı öğrencilere teşekkür eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğretmenlerle biraraya gelerek, eğitim öğretim yılı boyunca çocukların en iyi şekilde eğitim almaları adına fedakârca görev yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Akabinde ise Menderes İlkokulunda bulunan 1.sınıf öğrencilerinin karne dağıtımını gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerin karne sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, tatil döneminde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunup, öğrencileri tebrik etti.

“ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR”

Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım programında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerle bir süre okul bahçesinde sohbet ederek, karneleri ile ilgili öğrencilerden bilgi aldı.

Akabinde ise sınıflara geçerek öğrencilerin karne dağıtımını gerçekleştirip, öğrencilere tatil dönemlerinde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, karne dağıtırken öğrencileri derslerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik etti.

Okul Müdürü Bayram Yüksel, öğrenciler adına anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya okullarına vermiş olduğu destekler ve ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli