• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Öğretmenler konserle stres attı

Öğretmenler ve geleceğin öğretmen adayları Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu’nun seslendirdiği şarkılarla günlerini kutladı.

YAŞAM 24.11.2021 22:01:00 0
Öğretmenler konserle stres attı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile Kültür Sanat Akademisi Müzik Bölümü tarafından konser programı düzenlendi.             Belediye, gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel bir konserle kutladı. Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu, solistler Nuri Elçi, Hanife Gülnaz ve Elif Özceylan tarafından verilen konserde öğretmenler gönüllerince eğlendi.

SEVİLEN ŞARKILAR ÖĞRETMENLER İÇİN SESLENDİRİLDİ

Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen oluşunun ve mesleğini özveriyle yerine getiren öğretmenleri onurlandırmak amacıyla her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ilgi oldukça yoğundu.

Konser programına Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Özel konserde Kürşat Bertuğ Arıcan’ın şefliğini yaptığı Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen şarkıları öğretmenler için seslendirdi.

ÖZEL KONUK RAMAZAN AYVALI

Konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Müzik Grubuna çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Gecenin özel konuğu 40 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapan Ramazan Ayvalı’ya tüm öğretmenlere ithafen hediye ve çiçek takdim edildi. Konser sonrası açıklama yapan Başkan Yardımcısı Karakuş, “Belediye olarak öğretmenler gününü özel bir konserle kutlamak istedik. Her birimizin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetli, onlar için ne yapsak az. Bizler öğretmenlerimiz için gelecek nesiller için çok çalışmaya devam edeceğiz. Öğretmenler günü kutlu olsun” diye konuştu.

Konsere katılım sağlayan öğretmenler ise etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye tarafından düzenlenen konser nedeniyle Başkan Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

HABERİN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

https://we.tl/t-O4nxKWGDQ7


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli