• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Önemli bir vebalden kurtulmuş olduk

Fatih Erbakan, “Güney seçimi teşkilatlarımız açısından önemli bir tatbikat imkanı oldu. Aynı zamanda Milli Görüş seçeneğini seçmene sunarak, önemli bir vebalden kurtulmuş olduk” dedi.

SİYASET 10.06.2021 22:41:00 0
Önemli bir vebalden kurtulmuş olduk

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney Beldesi’nde yapılan Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Erbakan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yeniden Refah Partisi olarak, 6 Haziran Pazar günü Afyon Güney Beldesi’nde ilk seçim tecrübemizi yaşadık.

Tamamen sıfırdan başlayarak, pandemi tedbirleri nedeniyle de sadece iki haftalık bir çalışmayla, adayımız Güney’de ikamet etmediği için adayımızın dahi kendisine oy veremediği bir ortamda, Güney beldesinde Milli Görüş tarihindeki en yüksek oyu aldık.

Çok küçük bir yerleşim yerinde yapılan bu seçimin bizim açımızdan dezavantaj olan tüm hususiyetlerine rağmen, manevi sorumluluk bilinciyle seçime katıldık.

Gerek projelerimiz ve söylemlerimiz, gerekse de seçim kampanyamız, teşkilatlarımızın gayreti ve Güney’de yaptığımız mitingimizle en canlı, en dinamik, en sıkı şekilde kenetlenmiş bir teşkilat olduğumuzu ortaya koyduk.

Türkiye’nin en uzak köşelerinden gönüllü bir şekilde koşup gelerek seçim çalışmalarına katılan dava erlerimizle, diğer partilerde eşi görülmeyecek bir çalışmaya imza attık.

Güney seçimi teşkilatlarımız açısından önemli bir tatbikat imkanı oldu. Aynı zamanda Milli Görüş seçeneğini seçmene sunarak, önemli bir vebalden kurtulmuş olduk.

Bu vesileyle Belediye Başkan adayımız Ayten Karakaya hanımefendi başta olmak üzere, Afyon İl Teşkilatımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Merkez Hanım Kolları Teşkilatımıza ve hanımıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, partimize oy vermiş olsun ya da olmasın tüm Güney halkına teşekkür ediyoruz.”


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli