• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

Onların üzerine titremeyi sürdürmeliyiz

Milletvekili Yurdunuseven, “Yürüttüğümüz bütün çalışmaların dışında çocuklarımıza ayrıca hassasiyet gösterip onların üzerine titremeyi sürdürmeliyiz” dedi.

SİYASET 13.06.2021 19:13:00 0
Onların üzerine titremeyi sürdürmeliyiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Çocuk Hakları Alt Komisyonu Üyesi İbrahim Yurdunuseven, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çocuk Hakları Alt Komisyonu'nun Ankara Polatlı'da düzenlemiş olduğu ziyaretler sonrası yazılı bir açıklama yayımladı. Yurdunuseven açıklamasında;

"Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'nun alt komisyonu olarak kurulan Çocuk Hakları Alt Komisyonu olarak Türkiye'nin her bölgesinde farklı yaşamlar süren çocuklarımız ile alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TÜM ÇALIŞMALARI YÜRÜTMEYE DEVAM EDİYOR

Mevsimlik tarım iş sahası olarak önemli bir yer tutan Ankara Polatlı ilçemizde mevsimlik tarım işçilerimizin ve özellikle anne ve babalarıyla bu bölgede yaşamak zorunda kalan çocuklarımızın yaşadıkları şartları incelemek ve yetkili birimlerden bilgi almak için Polatlı'da bir dizi ziyaretler düzenledik. Polatlı Kaymakamımız ve Polatlı Belediye Başkanımız ile görüştük. Kaymakamlğımız ve belediyemiz bu noktada mevsimlik tarım işçilerimizin ve daha önemlisi çocuklarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gereken tüm çalışmaları yürütmeye devam ediyor."

ÇOCUKLAR YARINIMIZ

Çocukların önemine ayrıca vurgu yapan Yurdunuseven; "Çocuklarımız, ülkemizin,yarınlarımızın, tüm değerlerimizin yegane varisi ve tek gerçeğidir. Yürüttüğümüz bütün çalışmaların dışında çocuklarımıza ayrıca hassasiyet gösterip onların üzerine titremeyi sürdürmeliyiz. Bu nedenle Çocuk Hakları Alt Komisyonu olarakta yurdumuzun her yerindeki faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli