• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

Pickleball Turnuvasının şampiyonları belli oldu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleriyle düzenlenen Zafer Kupası Pickleball Turnuvası’nın 2.’si tamamlandı.

SPOR 13.09.2021 19:28:00 0
Pickleball Turnuvasının şampiyonları belli oldu

Spor şehri Afyonkarahisar’ın spor alanında gelişmesine katkı sunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile Akarçay’da tahsis edilen Pickleball kortları 7’den 77'ye her yaştaki sporcuyu ağırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda pickleball oynayan sporcular turnuvada buluştu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleriyle düzenlenen Zafer Kupası Pickleball Turnuvası’nın 2.’si tamamlandı. Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk’ün girişimleriyle Akarçay’da düzenlenen 2. geleneksel zafer turnuvasında dereceye girenler ise ödüllendirildi.

SPORCULARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Türkiye'de sadece Afyonkarahisar’da Akarçay üzerinde bulunan 2 adet uluslararası pickleball kortlarında yarışarak dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. 2. Geleneksel Zafer Kupası ödülleri takdim töreni; Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Türkiye Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk ve sporseverlerin katılımı ile yapıldı.

DERECEYE GİRENLER

Turnuvada 80 müsabakada 72 oyuncu; küçükler, genç bayanlar, büyük bayanlar, büyük erkekler ve karışık çiftler kategorilerinde mücadele verdi. Turnuvada Küçükler kategorisinde Efe Baş birinci, Ahmet Çiçek ikinci, Elif Beyza Şakrak üçüncü oldu. Genç Bayanlar kategorisinde Dilay Yurttekin birinci, Nurcan Çetin ise ikinci oldu.  Büyük Bayanlar kategorisinde ise Aysun Akbay birinci olurken, Merve Gündoğar ikinci, Burcu Türk Baş ise üçüncülük ödülü aldı. Büyük Erkekler kategorisinde de birinciliği İbrahim Bahçıvan, ikinciliği Fatih Bıyıklı, üçüncülüğü ise Yaşar Baş kazandı.

ÜLKEMİZDE İLK DEFA AFYONKARAHİSAR’DA

Dereceye girenlere ödülleri, Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner olmak üzere protokol üyeleri tarafından verildi. Törende Pickleball Temsilcisi Mustafa Türk, Pickleball’ın ülkemizde ilk defa Afyonkarahisar’da oynandığına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu. Akarçay’da tahsis edilen Pickleball kortlarının bundan sonraki süreçte de ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyleyen Mustafa Türk, turnuvada dereceye girenleri tebrik etti.

Haberin videosu için linki TIKLAYIN

https://we.tl/t-xr4dowr4uJ


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli