• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Refah’ın Merkez İlçe Başkanı değişti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığında kan değişimi.

SİYASET 14.10.2021 21:53:00 0
Refah’ın Merkez İlçe Başkanı değişti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına Ali Osman Aydoğan getirildi.

İl Başkanı İbrahim Derviş Suna değişimle ilgili açıklamasında; “Merkez ilçemizde yapılan istişareler neticesinde genç işadamı Ali Osman Aydoğan beyefendinin yeni Merkez ilçe Başkanı olması kararlaştırılmıştır.

Bu kan değişiminin, partimizin vizyonu,politikaları ve projeleri kapsamında ilimiz ve ülkemiz adına çok daha hayırlı gelişmelere neden olacağına inancımız tamdır. Önceki İlçe Başkanımız Yaşar Karatepe beyefendi, Sami Gökmen Beyefendiden aldığı bayrağı üstün azim ile ileriye taşımaya gayret göstermiştir. Kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

DESTEĞİMİZİ EKSİK ETMEYECEĞİZ

Önceki Merkez İlçe Başkanı Yaşar Karatepe yaptığı açıklamada; “Bizler Milli Görüş gibi tüm dünyanın geleceğinin teminatı bir misyonu temsil ederken bu misyonun bilinciyle bir sorumluluk üstlendik. İlimiz Merkez ilçesinde kapı kapı dolaşarak davamızı anlattık ve safımıza yeni kardeşlerimizi katma gayreti içerisine girdik. Elbette bu görev devredilemez değildir. Görevimizi genç kardeşimize devrederken nasıl ki görev yaptığımız dönemde bir önceki  İlçe Başkanımız Sami Gökmen beyefendinin desteğini hep yanımızda hissettik.

Aynı şeklide birikim ve yardımlarımızı yeni Merkez İlçe Başkanımız Ali Osman Aydoğan beyefendiden eksik etmeyeceğiz inşaallah” dedi.

İDEALİST VE AZİMKAR TEK PARTİYİZ

Yeni İlçe Başkanı Ali Osman Aydoğan ise; “Biz güzel bir aileyiz. Bizler genciyle yaşlısı ile birlik ve beraberliğin öncüsü, örneği, temsilcisi, idealist ve azimkar tek partiyiz. Bizler yeni bir göreve geldik diyemeyiz. Bizler her günümüzü, her anımızı hep memleketimizin gelişmesi, insanları ve yaratılmış her nesnesinin mutlu  olduğu bir dünya hayal ederek geçiriyoruz. Bu hayallerimizi sahada yansıtacak imkanı bize sunan  başta merhum Milli Görüş liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a rahmet diliyorum. Vizyoner Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a, bu yolu bize açtığı için ve davasına sıkı sıkıya bağlı samimi İl Başkanımız İbrahim Derviş Suna beyefendiye bu görevi bize tevdi ettiği için çok  teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli