• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Rektör Okumuş, ADIM Üniversiteleri toplantısına katıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AFSÜ yöneticileri, ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısına katıldı.

GÜNDEM 1.12.2021 22:40:00 0
Rektör Okumuş, ADIM Üniversiteleri toplantısına katıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve AFSÜ yöneticileri, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Koordinatörlüğünde, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısına katıldı. Üniversitelerin işleyişleri ile karşılaşılan sorunların ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda AFSÜ’yü Genel Sekreter Kutay Erşen, Genel Sekreter Yardımcısı Lütfullah Karaca, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, Bilgi İşlem Daire Başkanı Recep Özkan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mevlüt Balta ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hidayet Akman temsil etti.

Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki 18 üniversitenin iş birliğinin geliştirilmesi, ortak sorunların belirlenmesi ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesine yönelik ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı, Burdur’da düzenlendi.

Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, bilimsel, teknik, sosyal ve kültürel etkinliklerde ortak girişimlerde bulunmak üzere 2001’de kurulan ADIM Üniversiteleri Birliğinin bu yılki toplantısına, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Uşak Üniversitelerinin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterleri, Genel Sekreter Yardımcıları ile idari birim temsilcileri katıldı.

MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Dönem Koordinatörü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın açılış konuşmalarının ardından katılımcıların gruplar hâlinde gündem maddeleri hakkında istişarelerde bulunduğu toplantıda, ortak çalışma, iş birliği ve paylaşım konuları da ele alındı.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli