• BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,43% 0,22
  • EURO

    34,52% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2447,37% 0,37
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28

Sağlık ordusuna yüzlerce nefer dahil oldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin dördüncü kuruluş yıl dönümünde sağlık ordusuna kazandırdığı yüzlerce yeni nefer, üç gün süren törenlerle mezun oldu.

SAĞLIK 9.06.2022 22:57:00 0
Sağlık ordusuna yüzlerce nefer dahil oldu

Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bolvadin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet törenleri Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar ile yöneticiler, akademik ve idari personel, mezunlar ve ailelerinin katılımı ile Atatürk Kongre Merkezi’nde yapıldı.

MESLEK HAYATLARINDA ÜSTÜN BAŞARILAR

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Saadet Selcan Hıdıroğlu’nun da katıldığı Atatürk SHMYO mezuniyet töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hasan Toktaş açılış konuşmasını yaptı. Bu akademik yılda Atatürk SHMYO’dan 525 mezun verdiklerini belirten Prof. Dr. Toktaş, mezunlara meslek hayatlarında üstün başarılar diledi.

AFSÜ’YÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKSİNİZ

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş konuşmasında, sağlık ordusuna katılan mezunların ülkemizi, AFSÜ’yü ve kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını söyledi. Mezunlara sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Prof. Dr. Okumuş mezunların ailelerine ve bölüm akademisyenlerine de destekleri, gayretleri ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Öğrencilerin müzik dinletisi ile devam eden törende dereceye giren öğrencilere mezuniyet şiltleri ve başarı belgeleri verildi. Yüksekokul birincileri Elektro Nöro Fizyoloji Programı öğrencisi Ebru Çevik ve Fizyoterapi Programı öğrencisi Merve Turan’ın konuşmalarının ardından mezunlar sırasıyla diplomalarını aldı.


  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli