Tarih: 19.09.2024 00:18

Sahtekârlıktır, ahlaksızlıktır

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar, Ülke gündemini meşgul eden Anayasamızın ilk dört maddesi üzerinden yapılan açıklamalarla ilgili yazılı bir değerlendirme yaptı. Başkan Çağlar şunları söyledi: “Birkaç gündür Anayasanın ilk 4 maddesi üzerinden bir tartışma köpürtülmeye çalışılıyor. Tartışmanın tarafı gibi görünme ya da yapılmak istenen provokasyonun bir parçası olma hatasına düşmek istemeyiz.

Lakin; bizim tarafımızın neresi olduğunu herkes biliyor. Gerçekte ne olduğunu ve ne yapılmak istendiğini de görüyoruz. Devletimize de devletimizin kuruluş esaslarına da kimsenin elini uzatmasına izin vermeyiz.

Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni, devletimizi sokakta bulmadık. 3-5 goygoya, devletimizi de cumhuriyeti de feda edecek değiliz. Esasen Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı ve Türk Milletinin var olma iradesi, siyasetçilerin gafletlerine mağlup olmayacak kadar güçlüdür.

Ayrıca bizim olduğumuz yerde;  sadece Büyük Birlik Partisi özelinde söylemiyorum, hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun; yüreklerinde, vatana, bayrağa ve ezana bağlılıkları kopmamış Anadolu evlatları var olduğu sürece; Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti daima var olacaktır.

Şunu da belirtmek isterim ki; bu tartışmaları, Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne savaş açmış olan; 40 binin üzerinde cana, milletimizin trilyonlarca dolarına mal olmuş PKK’yı her fırsatta himaye edenlerin, hemen her seçimde iş birliği yapanların istismar etmeleri sahtekârlıktır, ahlaksızlıktır."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —