• BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04

Şampiyon halterciler ödüllendirildi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2. Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası’na katılarak elde ettiği madalyalarla göğsümüzü kabartan Afyon Belediye Spor Halter Takımını kabul etti.

SPOR 31.12.2020 21:19:00 0
Şampiyon halterciler ödüllendirildi

22-25 Aralık 2020 tarihleri arasında Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Belediyeler arası Türkiye Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası Kahramankazan Belediyesi'nin ev sahiplendiğinde gerçekleşti.

Online olarak yapılan Türkiye Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası sonuncunda, sporcularımız Ahmet Salim Akgün ikinci, Adem Berk Eker dördüncü, Hasan Sait Emrem beşinci, Emin Ölmez üçüncü olurken Ramazan Yaman Türkiye Şampiyonu oldu.

Sporcuların aldığı başarılarından dolayı memnuniyetini dile getiren Antrenör Abdürrezzak Avcı, “Tüm spor branşlarında olduğu gibi Halter sporunu da önemseyen ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'e, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'e, Gençlik Spor İl Müdürümüz  Feyzullah Dereci'ye    Spor Müdürümüz Osman Murat Erdoğan’a Şube Müdürü İsmail Kılınç’a Belediye Spor Müdürü Sami Çetinaktı’ya, ASP Müdürü Bekir Yümnü’ye, Masör Cemali Atay ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinkaya ise “Halter Takımımız, Türkiye birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve dördüncülüğü aldı. Gençlerimiz bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerine bundan sonraki turnuvalarda başarılar diliyoruz. Desteklerimiz sonuna kadar devam edecek. Kendileriyle gurur duyduk.

Şampiyon takımı ve hocalarını yürekten kutlayan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, "Güzel bir başarı yakaladılar. Belediye olarak her zaman gençlerimizin ve sporcularımızın yanında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Bu noktada Belediyemiz bünyesinde özel bir birim oluşturduk. Başında da Sami Bey var. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, şampiyon haltercilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, takımımız ise desteklerinden dolayı Başkanımıza plaket takdim  etti.

Haberin vidosu için TIKLAYIN

https://we.tl/t-5w0KfXs9om


  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu