• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Şampiyon Kocaöz Belediyespor

2. Amatör Lig A grubunda mücadele eden Kocaöz Belediyespor ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

SPOR 7.06.2022 22:18:00 0
Şampiyon Kocaöz Belediyespor

Yeni kurulmasına rağmen ligde harikalar yaratan ve yenilgisiz bir şekilde şampiyon olan Kocaöz Belediyespor’un oyuncuları ve taraftarları büyük bir mutluluk yaşıyor. 2. Amatör Lig A grubunda mücadele eden Kocaöz Belediyespor ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

BAŞKAN ZIBAK’TAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek destek olanlara teşekkür eden Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak; “2. Amatör Lig A grubunu ligin bitimine bir hafta kala yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden Kocaöz’ün tanıtımına olumlu katkı sağlayan Kocaöz Belediyespor’u, antrönörümüz Murat Çekiç’i, her şartta aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımızı, ligin başlamasından bu yana takımımızı yanlız bırakmayan halkımızı ve taraftarlarımızı yürekten tebrik ederim. Hayırlı olsun.

Kocaöz Belediyespor Kulübü’nün kurulmasında öncülük eden ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli işinsanı Adnan Sak beye, kulübümüze destek veren Gacaoğulları Mermer ve Arabacı İnşaata ayrıca teşekkür ederim. Herşey Kocaöz için” dedi.

BU GEMİ BU LİMANA GELDİ ÇOK ŞÜKÜR

Takımın şampiyon olmasında emeği büyük olan Antrenör Murat Çekiç ise şunları söyledi: “Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar.'' Bu gemi bu limana geldi çok şükür. Ligin bitimine 1 hafta kala Kocaöz Belediyespor  şampiyon olmuştur. Bana bu görevi tevdi eden  Sn.Belediye Başkanı Murat Zıbak ve İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ilıca başta olmak üzere, “sen varsan biz varız” diyen çok değerli futbolcularıma, benim kahrımı çeken, sıcak, soğuk demeden bir dediğimi iki etmeyen Basri Yaravli kardeşime çok tesekkür ederim. Allah ol dedi ve oldu. Aslında söylenecek çok şey var ama herşey şampiyonluk kelimesinde zaten gizli. Kocaöz halkına hayırlı olsun. Sevgi ve saygılarımla.”


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli