• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

Şarkının hikayesini seyirciye geçirmek önemli

Gönlü Bana Düşmedi isimli şarkısıyla müzikseverlerin kalbinde taht kuran Sanatçı Zaim Güvenç sevenleriyle önce filmleri ve şimdi de şarkısı sayesinde güçlü bir bağ oluştuğunu söyledi.

YAŞAM 1.10.2020 18:30:00 0
Şarkının hikayesini seyirciye geçirmek önemli

BİR OYUNCU ŞARKI SÖYLÜYOR PROJESİ

“Yönetmenliğini de yaptığım Eğreti Gelin Ladik filmimiz Anadolu’yu gezerken filmdeki rolümün olumlu katkıları ile Anadolu seyircisi beni bağrına bastı”  diyen Sanatçı Zaim Güvenç, “Hatta  bazı yerel gazetelerde ‘Kemal Sunal’ın bize emaneti’ diye yazıldığını görünce bundan çok etkilendim. Tekrar tekrar buluşmalıyım seyircimle dedim kendi kendime. Ardından  gazeteci ve radyo programcısı Sevgili Faruk Bangir ile bir araya gelerek ‘Bir Oyuncu Şarkı Söylüyor’ adlı gösterimizi vücuda getirdik. Bu proje  ülkemizin güzel kültürünü, öykülerini ve şarkılarını aktarabilmek şansı sundu bana. Ve tekrar Anadolu seyircisi ile buluşmak fırsatı. O yüzden kıvançlıyım” diye konuştu.

“İŞKOLİK BİR TARAFIM VAR”

“Kendinizde bir şeyleri değiştirme imkanınız olsa neleri değiştirirdiniz?” sorusunu yanıtlayan Sanatçı Zaim Güvenç, “İşkolik bir tarafım var;  bunun yerine çağı, stilleri, trendleri yakalayan ve ona göre giyim tarzı oluşturan biri olmak isterdim. Ama benim hayatım gereği biliyorum ki bunu tam manasıyla oluşturamayacağım. Kısaca iyi giyinen biri olmak isterdim” şeklinde görüşlerini açıkladı.

“MÜZİK ÇALIŞMALARIM SÜRECEK”

İyi şarkıcılığın müziğin hakkını vererek, duyguyu karşıya her hücresine kadar geçirebilmek olduğu kadar; bütünde şarkının hikayesini de dinleyicilere en iyi şekilde aktarabilmek olduğunu belirten Sanatçı Zaim Güvenç uzun yıllar boyu müzik çalışmalarını sürdürmek istediğini belirtti.

 


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli