• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Sayınlar, Para Dergisi’ne şirketin yeni yatırımlarını anlattı

Sayın A.Ş. Yatırımları ile ülke ve Afyonkarahisar ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

EKONOMİ 7.12.2020 23:00:00 0
Sayınlar, Para Dergisi’ne şirketin yeni yatırımlarını anlattı

Afyonkarahisar’ın en önde gelen firmalarından Sayın A.Ş. sahipleri Kadir Sayın ve Suat Sayın, haftalık ekonomi Para Dergisi’ne şirketin yeni yatırımlarını anlattılar.

İş dünyasının ilgi ile takip ettiği, Turkuvaz Yayın Grubu tarafından yayınlanan Para Dergisi, bu haftaki sayısında Afyonkarahisar’ın en önde gelen firmalarından Sayın A.Ş.’ye yer verdi.

Para Dergisi’nin bu haftaki sayısında, Türkiye’deki ve Afyonkarahisar’daki yatırım potansiyeli ile dikkat çeken Sayın A.Ş.’nin yatırımları ve firmanın büyüme ivmesi Sayın A.Ş. firma sahipleri Kadir Sayın ve Suat Sayın tarafından değerlendirildi.

SÜREKLİ YENİLİK VE YATIRIM YAPILIYOR…

Kadir Sayın ve Suat Sayın, Türkiye’nin köklü şirketlerinden Sayın A.Ş.’nin, yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürdüklerini belirterek, “Şirketimiz Mabella markasıyla mermer üretimi gerçekleştiriyor. Antalya’da da hazır beton işine girdik. Sayın A.Ş., 1977 yılında kuruluşundan bu yana, en son teknolojilere sürekli yenilik yaparak ve yatırım yaparak misyon ve vizyonuna bağlı kalmıştır. Sonuç olarak, şimdi inşaat sektöründe bir öncü olarak kabul edilmektedir.” dediler.

TÜRKİYE’DE ÜRETİM KAPASİTESİNDE İLK ÜÇTE

Sayın A.Ş.’nin Türkiye Prefabrik Beton Birliği üyesi şirketler arasında üretim kapasitesinde ülke genelinde ilk üçte yer aldığını kaydeden Kadir Sayın ve Suat Sayın kardeşler, “Birçok prestijli alt yapı, üstyapı, taahhüt projeleri ve daha fazlası için sektörde tanınmış bir lider olan firmamız müşteri deneyimi boyunca her zaman en yüksek kalitede hizmet için çaba sarf etmiştir. Aynı prensiplerde kurulan markamız, küresel pazarda kaliteli doğal taş üretimi ve müşteri hizmetleri alanında ürün

ve hizmette kalite felsefesiyle birlikte ilerlemeyi hedef edinmiştir. En iyi ürünü çıkarmak ve kalitemizi doğal taş üretiminde de ilerletmek için ocaklarımızda kalifiye mühendisler ve çalışanlarla birlikte çalışıyoruz. Ocağımızı çalıştırmaya başlamadan dört yıl önce Muğla bölgesinde Araştırma ve Geliştirme çalışmaları yaptık. Aynı zamanda, aynı bölgede 16 adet daha ocağımız mevcuttur. Bu ocaklardan 3 tanesi faaliyettedir ve bunlardan gerekli gördüklerimizi de kademeli olarak çalışmaya başlayacağız. İlk olarak Yılanlı bölgesindeki Angelo Bella ocağımızı açtık. Daha sonra İscehisar’da Bluette Bella ocağımız ve yine Yılanlı bölgesindeki Felice Bella ocağımızı faaliyete geçirdik. Son olarak da kendi fabrikamızla kendi taşlarımızı işlemeye başladık. Fabrikamızda üretimlerimiz ve sevkiyatlarımız titiz bir çalışma içerisinde ve kalite standartları göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Ocaklarımızdan ve fabrikamızdan ürettiğimiz ürünleri ham ve işlenmiş olarak ihraç etmeye ve iç piyasada prestijli projelere sunmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

HEDEFİMİZ “MABELLA”YI BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRMEK

“Mabella Marble olarak özellikle ürünlerimizin prestijli projelerde kullanılmasını istiyoruz.” diyen Sayın kardeşler, “Amacımız doğal taşı işleyerek pazarlamak. Şu anda öncelik verdiğimiz projemiz yakında hayata geçecek olan Mabella Art tesisimizdir. Burada da taşlarımızdan tasarladığımız ürünleri

pazara sunmak ve üretim kalitemizi sürdürmek istiyoruz. Şirket olarak hedefimiz Mabella’yı bir dünya markası haline getirmektir. Bununla ilgili olarak ürün kalitesi, devamlılığı, üretim kalitesi ve hizmet kalitesi prensiplerimizi geliştirerek sürdürmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştular.

HAZIR BETON SEKTÖRÜNDE ANTALYA’DAYIZ

Para Dergisi’ne verdikleri mülakatta, Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından olan Antalya’ya yatırım

yaptıklarını anlatan firma sahipleri Kadir Sayın ve Suat Sayın, Afyonkarahisar’da başarı sağladıkları hazır beton sektöründe artık Antalya ile yeni bir pazarda, en iyi başarıyı elde etmek için gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyleyerek ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayarak her zaman yatırımcı ruhu ile çalıştıklarını belirttiler.

Öte yandan Para Dergisi’nin, bu hafta dijital platformlarda 100 bini aşkın indirme sayısına ulaştığı öğrenildi.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli