• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Şehirde hiçbir sıkıntı kalmaması temel prensibimiz

Vali Gökmen Çiçek, “Bu şehirde sıkıntısı olan hiçbir köy ve mahalle kalmaması bizim temel prensibimiz” dedi.

GÜNDEM 19.10.2020 18:52:00 0
Şehirde hiçbir sıkıntı kalmaması temel prensibimiz

Hafta sonunu muhtarlara ayıran Vali Gökmen Çiçek, merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile ilçe köylerden gelen muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Pandemi süreci nedeniyle gruplar halinde muhtarları kabul eden ve onların kendisine ilettiği talep ve sıkıntıları dinleyen Vali Gökmen Çiçek, kendisine iletilen sorunlara çözümler üretti. 

HİÇBİR SIKINTI KALMASIN İSTİYORUZ

Öncelikle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Vali Gökmen Çiçek, muhtarların devlet ile vatandaş arasında bir elçi olduğunu ve çok önemli bir görevi üstlendiğini hatırlattı. Devletimizin son dönemde muhtarlara önemli haklar getirdiğini ve muhtarlık görevinin daha da önem kazandığını söyleyen Vali Gökmen Çiçek: “Bizler her zaman vatandaş için varız.

Sizler bulunduğunuz köy ve mahallerde bizlerin gözü kulağısınız. En yakın mahalleden en uzak köyümüze kadar vatandaşlarımıza sizler aracılığıyla ulaşıyoruz. Sizlerde kamu görevi yaptığınızı, vatandaşlar için hizmetkâr olduğunuzu unutmayın. Bu şehirde sıkıntısı olan hiçbir köy ve mahalle kalmaması bizim temel prensibimiz. Sizlerde her türlü sıkıntınızı mutlaka bana ulaştırın. El ele vererek daha yaşanabilir ve vatandaşların daha da mutlu olduğu bir Afyonkarahisar için birlikte çalışalım” dedi.

Vali Gökmen Çiçek muhtarlara tek tek söz vererek hem mahalle ve köyler hakkında bilgiler aldı hem de yaşanan sıkıntıları ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Toplantıda Vali Yardımcıları Nurullah Kayah, Mehmet Boztepe ve Mehmet Keklik hazır bulundu.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli