Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan EROL, vatanı uğruna hayatını kaybeden Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin ÇUBUK'un değerli babası Lokman ÇUBUK'u makamında ağırladı. Bu anlamlı ziyaret, şehit ailesine devletin ve emniyet teşkilatının desteğini bir kez daha gösterdi.
Emniyet Müdürü Birtan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, şehit ailesine başsağlığı dileyerek, vatan uğruna canını feda eden Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin ÇUBUK'un aziz hatırasını minnetle andı.
Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü EROL, “Vatan uğruna evladını toprağa veren bir babanın elini öpmek, gönlünü almak ve hayır dualarını almak, hepimizin görevidir. Devletimiz ve emniyet teşkilatımız, şehit ailelerinin her zaman yanındadır.” dedi.
Ziyarette, Emniyet Müdürü Birtan, Lokman ÇUBUK'a çiçek takdim ederken, şehidin fotoğraflarının yer aldığı özel bir anı albümü de hediye etti. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Ziyarette yer alanlar: