Irak'ın kuzeyinde yaşanan acı olayda, görevini yerine getirirken mayın patlaması sonucu şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen, vatanı için canını feda etti. Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesi Çobanozü köyünden olan Şehit Uzman Çavuş Özen'e, tüm ülke başsağlığı diledi.
Şehit İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görevliydi. İstihkâm Uzman Çavuş Özen, Irak'ın kuzeyinde yürütülen görevler sırasında, mayın patlaması sonucu ağır yaralanmış ve tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştür. Görevi başında vatanı için mücadele eden kahraman asker, tüm Türkiye'nin yüreğine dokundu.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Şehit Uzman Çavuş Özen'e Allah'tan rahmet diledi ve kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz millete başsağlığı diledi. Bu acı kaybın, Türk halkının yüreğinde derin bir yara açtığı belirtildi.
Sinanpaşa ilçesi Çobanozü köyünde büyük bir hüzün hakim. Köy halkı, Şehit Uzman Çavuş Özen'in ailesine ve tüm sevenlerine sabır diledi. Olayın ardından köyde taziye ziyaretleri başladı ve dualar yükseldi.
Bu olay, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) vatan savunmasındaki kritik rolünü bir kez daha gözler önüne serdi. TSK personelinin fedakarlıkları ve kahramanlıkları, Türkiye'nin güvenliği için hayati öneme sahip.