• BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,43% 0,22
  • EURO

    34,52% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2447,37% 0,37
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28

Şehit Şafak Evran dualarla anıldı

Dinar Şehidi Jandarma Teğmen Şafak Evran, şehadetinin 3. sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

GÜNDEM 22.06.2022 20:29:00 0
Şehit Şafak Evran dualarla anıldı

Dinar Şehidi Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın şehadetinin 3. sene-i devriyesi dolayısıyla Yıprak köyünde mevlid programı yapıldı. Anma programına Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg.Osman Alp, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Necip Kaçar, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.Hasan Yassıkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Gazi Hasan Ceylan, şehidin ailesi, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ile birlikte katıldığı mevlid programında Belediye Başkanı Nihat Sarı; Şehidin babası Hayrullah Evran ile bir süre sohbet edip, hal ve hatırını sorarak şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında ve emrinde olduğunu ifade etti.

İlçe Müftüsü Ramazan Avcı tarafından duaların edilmesi ile gerçekleşen mevlit programının ardından  Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın kabri ziyaret edilerek, kabri başında dua edildi.

“GAZİYE TAZİYE ZİYARETİ”

Mevlid programının akabinde ise Yıprak köyünde yapımı devam eden Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Sarı ve beraberindeki heyet, Kınık Köyüne geçerek Gazi Hüseyin Okumuş’a ve ailesine annesinin vefatı dolayısıyla tekrardan başsağlığı dileyerek, taziye ziyaretinde bulundular.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Öte yandan Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar İlçe Temsilcisi Hasan Ceylan ve Afyonkarahisar Müze Müdürü Mevlüt Üyümez Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı; “Nazik ziyaretleri dolayısıyla Dernek Başkanlarımıza ve Müze Müdürümüze teşekkür ediyorum. Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanındayız” dedi.


  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli