Şehit ve gazi yakını çocuklarla Beşiktaş maçını izledi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde, şehit ve gazi yakını çocuklar ile Sevgi Evleri’ndeki çocuklar İstanbul’daki Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü ziyaret etti ve Beşiktaş-Konyaspor futbol karşılaşmasını izledi.

SPOR 21.10.2024 04:02:00 0
Şehit ve gazi yakını çocuklarla Beşiktaş maçını izledi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat'ın daveti üzerine, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayelerinde; Afyonkarahisar İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve 1903 Beşiktaş Taraftarlar Derneği iş birliğinde organize edilen etkinlikte ilimizdeki şehit ve gazi yakını çocuklar ile Sevgi Evleri’ndeki çocuklar İstanbul’daki Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü ziyaret etti ve Beşiktaş-Konyaspor futbol karşılaşmasını izledi.

Vali Yiğitbaşı ile birlikte Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasını izleyen ilimizdeki şehitlerin ve gazilerin emanetleri çocuklar ve Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için unutulmaz bir deneyim oldu.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Vali Yiğitbaşı; “Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde başta Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz” dedi.