• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Şehitlerimiz için hazırlanan takvimler teslim edildi

Afyonkarahisar merkez, tüm ilçe ve beldelerinde bulunan şehitler adına hazırlanan takvimlerin basımı tamamlandı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına teslim edildi.

GÜNDEM 27.01.2023 23:58:00 0
Şehitlerimiz için hazırlanan takvimler teslim edildi

Vali Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı'nın desteği ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin  Çoban'ın katkıları ile hazırlanan Şehit ve Gazilerimiz adına özel olarak hazırlanan takvimleri Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya İGM Başkanı Burhanettin Çoban bizzat teslim etti.

10 yıldan bu yana hazırlanarak dağıtımı gerçekleştirilen 430 Şehit ve Gazimize özel masa takvimlerinin her biri özenle hazırlandı.  Her Şehidimizin özel fotoğrafının ve bilgilerinin bulunduğu masa takvimlerini teslim eden Burhanettin Çoban, unutulması imkânsız olan her bir şehidimizin adına teker teker düzenlenen masa takvimlerine verdiği destek ve özel ilgiden dolayı Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür etti. 

Yaklaşık 10 yıldan buna Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin hiçbir talebinin geri çevirmediklerini her türlü desteği vermek adına çabaladıklarını belirten Başkan Çoban, bu anlamlı ve özel takvimleri Başkan Kumartaşlı’ya teslim etti.

Her bir sayfası özenle hazırlanan 430 adet Şehit ve Gaziler Masa takvimlerini teslim alan Başkan Kumartaşlı ise başta Vali Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Uzun yıllardan buyana her türlü sıkıntılarında, sorunlarında iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan Burhanettin Çoban’a da tüm Şehit anneleri, babaları, eş ve çocukları ile Gaziler adına teşekkür eden İsmail Kumartaşlı, takvimleri tüm şehit ailelerine ve gazilere dağıtacağını, şehit ailelerimiz ve kahraman Gazilerimize Vali Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile İGM Başkanı Burhanettin Çoban’ın selamlarını ileteceğini söyledi.  


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli