• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Şehrimizin gelişimi adına el birliği ile…

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Muhtarlarımız, belediyenin gören gözü, yürüyen ayağı ve tutan eli mesafesindedir. Şehrimizin gelişimi adına el birliği ile çalışacaklarını ifade etti” dedi.

GÜNDEM 19.10.2020 18:45:00 0
Şehrimizin gelişimi adına el birliği ile…

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Dernek Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Zeybek, muhtarların destekleriyle hedeflenen hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, “Demokrasinin olmazsa olmazımızdan olan muhtarlarımız bizim belediye olarak mahallelerde halkımızla aramızdaki köprü görevini gören en yakın çalışma arkadaşlarımız. Belediyemizin gören gözü, yürüyen ayağı ve tutan eli mesafesindedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızı kendimizden farklı görmedik. Her hafta yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimizde mahalle muhtarlarımız daima yanımızda oldu. Çok güzel uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Pandemi sürecinden önce yaptığımız muhtarlarla istişare toplantılarımızı önümüzdeki aydan itibaren hayata geçirmek istiyoruz. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek, şehrimizin gelişimi adına el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Mahallelerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet noktasında büyük gayret gösteren Başkan Zeybek’in muhtarlara özel önem verdiğini söyleyen Uygur, “Belediye başkanımız her zaman muhtarlarımızın yanında. Bizlere verdiği destekten dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Videonun linki için TIKLAYIN

https://we.tl/t-kI8ulY1XL6

 


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli