• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Şehrin yarınlarına beraber karar veriyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Vatandaşlarımızın gönlünden geçenleri can kulağıyla dinliyor, şehrimizin yarınlarına hemşehrilerimizle beraber karar veriyoruz” dedi.

SİYASET 17.09.2021 22:55:00 0
Şehrin yarınlarına beraber karar veriyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu haftaki mahalle ziyaretini Osmangazi Mahallesine gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi. 

Başkan Zeybek her hafta ziyaretler yaparak, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Mehmet Zeybek mahalle ziyareti kapsamında Osmangazi Mahallesi sakinleri ile buluştu. Ziyarete Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Arif Zenger eşlik etti.

HAFTALIK MAHALLE ZİYARETİ OSMANGAZİ İLE DEVAM ETTİ

Osmangazi Mahallesi muhtarı Arif Zenger ile istişare yapan Başkan Zeybek, ardından mahalle sakinlerinin sesine kulak verdi.  Gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler paylaşan Başkan Zeybek, kendisine yöneltilen soruları cevapladı, istekleri tek tek not aldı. Zeybek, mahallede bulunan esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu.

“ŞEHRİN YARINLARINA BERABER KARAR VERİYORUZ”

“Vatandaşlarımızın taleplerini doğru değerlendirmek ve yerinde çözümü için mahalle turlarımıza devam ediyoruz” diyen Başkan Mehmet Zeybek, şöyle konuştu; “Vatandaşlarımızın gönlünden geçenleri can kulağıyla dinliyor, şehrimizin yarınlarına hemşehrilerimizle beraber karar veriyoruz. Yerinde tespitler ile gerekeni de yapmak için hemen harekete geçiyoruz. Yağmur suyu kanalı konusunda bir talep söz konusu. Yağmur suyu hattının Mart ayında ihalesini yaparak hemen ardından da hizmete sunmak istiyoruz. Bu sorunu bahar aylarında çözüme kavuşturacağız. Yoğun katılımlarla geçen toplantılarımızda fikirlerini ve isteklerini ileten mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Muhtar Zenger ve mahalle sakinleri ise ziyaretleri nedeni ile Başkanımız Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

Haberin videosu için TIKLAYIN

https://we.tl/t-9Nrc1ly4OP


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli