• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Sen, ben yok, biz varız!

ATİK Afyonkarahisar Başkanı Yüksel Özsarı, “Sen, ben yok, biz varız. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. İnanıyoruz ve hep birlikte başaracağız” dedi.

EKONOMİ 9.06.2021 22:54:00 0
Sen, ben yok, biz varız!

ATİK Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi Afyonkarahisar Başkanı Yüksel Özsarı, yazılı basın açıklaması yaparak, Atik İş Forumuna katılmaya davet etti. Başkan Özsarı şunları söyledi:

“Vatanını, devletini ve mensubu olduğu milleti karşılıksız seven, ülkemizin üretimine ve ekonomisine katkısı olan çalışkan, fedakar ve vatansever Muhterem Girişimci Dostlarım ve Basınımızın Değerli Mensupları, öncelikle hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Değerli girişimci dostlarımız; iş potansiyelinizi büyütmek ve yeni fırsatlar elde etmek için önemli bir fırsat olan "Atik İş Forumuna" katılım sağlamanız sizler için tarihi bir dönüm noktası olacağından dolayı; bu tarihe ana şahitlik etmek için muhakkak katılım sağlamanızı önemle tavsiye ediyorum.  

ATİK Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi olarak, katılımınız bizleri ziyadesi ile hem onurlandıracak, hem de varlığınız ile ilham alarak gücümüze güç katacaktır.

Bir ülkede üretim yoksa; fakirlik vardır, mutsuzluk ve huzursuzluk vardır. Allah'ın izni ile ülkemizin makus kaderini, el ele gönül gönüle vererek değiştireceğiz.  

Aklı hep Türkiye'de olan, kalbi vatan için atan, iş dünyasının birbirinden değerli muhterem işadamlarımız ve girişimci dostlarımız sizler;

Oğuz ata neslinin, demir dağları eriten binlerce yıllık mübarek yürüyüşün, destansı ilerleyişin ve kutlu hedefin mirasçıları olduğunuzun idraki içinde milli anlamda Türk ekonomisine katkı sağlayan önemli  değerlerimiz arasında yer almaktasınız. Bunun içindir ki sizler, Türk milletinin parlayan yüzü, benliğinin nişanesisiniz.

ATİK, Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi, uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. Konseyimiz; hızlı, çevik ve aynı zamanda gücünün bilincinde olan ismi ile müsemma olmuş, başarılı bir sivil toplum kuruluşudur.

Türk Devleti'nin ve aziz milletimizin onurlu bir vatandaşı olmanın şeref ve izzetini iliklerimize kadar hissetmekteyiz.  Bu anlamda; Afyonkarahisar ve Türkiye sevdalısı biri olarak, 11-12 Haziran 2021 tarihleri arasında, 10:00-20:00 saatleri arasında Türkiye/İstanbul Pulman Otel Kongre Merkezinde düzenlenecek olan.

 "Atik Afrika İş Forumunda" ATİK Ticaret ve İşbirliği Konseyimizin önceliklerini ve beklentilerimizi kısaca açıklamak istiyorum:

1- Afrika iş camiası, 54 Afrika ülkesi Dünya ile İstanbul'da buluşuyor.  Ülkelerin üst düzey protokolü; devlet Başkanları, Bakanlar, Ticaret Odası Başkanları, İş insanları bu Forum'da ülkelerinin Yatırım portföylerinin tanıtımı ve imkanlarını sunacakları "ATİK Afrika İş Forumu" toplantısında; ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek.

2- Ülkemizin kaynaklarını en güzel bir şekilde tanıtmak.

3-Ülkemizin girişimcilerini, 54 Afrika Ülkesi başta olmak üzere, dünyanın bir çok Ülkelerinden gelecek olan devlet adamları, bürokrasi ve çeşitli sektörlerin iş adamları ile buluşturmak suretiyle ülkemizin ekonomisini canlandırmak.

4- Konseyimizin "kardeş şehir projesi" kapsamında;  İl ve İlçelerimizin  Belediyelerini, dünya Ülkelerinin şehirlerinin Belediyeleri ile bir araya getirip; sosyo kültürel, sanat, edebiyat ve iş potansiyeli oluşturmak suretiyle kardeş şehirler belirlemek istiyoruz.

5- ATİK Afrika İş Forumuna iştirak eden üst düzey kişiler ile samimi bir ortam tesis edip, ülkemizin lokomotifi olan Üniversite, Bürokrasi, Siyaset, STK'larımız, İş Camiamız ve kanaat önderlerimizle birlikte, yakın bir zamanda tamamlayacağız stratejik planlarımızı hayata geçirmek için bu İş Forumu, bizim nazarımızda büyük bir fırsattır.

6-ATİK'in vizyoner yapısından; en etkin ve verimli bir şekilde yararlanarak, genç girişimci kardeşlerimizi iş hayatına kazandırmak ve önünü açmak.

7- Bilgi ve iletişim teknolojileri açısından üretim ve istihdam odaklı iş imkanları oluşturmak.

8- ATİK Sivil Toplum Kuruluşunun, ruhuna ve özüne yakışır projelere imza atmak.

9-Stratejik akıl, analitik öngörü , disiplinli çalışma, hedef odaklı mücadele, bunların yanında hayatın ve olayların gönülden kavranışı zincirleme başarıları körükleyerek zirveye ulaşmak.

10-  Ben anlayışı ile değil biz anlayışı ile kollektif akılla ve yönetişim anlayışı ile beraber, istiklal ve istikbalimizin teminatı olan çocuklarımıza, daha yaşanılabilir ülke bırakmayı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin lider tek ülke olması yolunda, karınca kararınca katkı sağlamak en büyük temennimizdir.  

İman varsa imkan da vardır. Sorgulayan, araştıran ve düşünen inançlı bir toplumu, hiçbir engel durduramaz. Bizde bu manada kendimize güveniyoruz, çelikleşmiş imanımız ile başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimize olan inancımız tamdır. ATİK olarak, Muhterem Genel Başkanımız Sayın Aziz Şahin önderliğinde, tüm yönetim ve kurumları ile "Sivil Toplum Kuruluşlarının" yüz akı olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Büyüklerimizin hayır duası ve siz değerli girişimci dostlarımızın desteği ile vatanımıza ve ecdadımıza layık bir nesil olmanın haklı gururunu hep beraber yaşacağız evelallah...  

Muhterem Girişimci Dostlarım, bu anlamda destek sizden hizmet bizden...

ATİK Afyonkarahisar Ticaret ve İşbirliği Konseyi olarak sloganımız şudur; Sen, Ben yok! Biz varız. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. İnanıyoruz ve hep birlikte başaracağız.

Yani,  ATİK, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dünyanın gıpta ile baktığı saygın bir kuruluş olmayı sürdürecektir.

Başarı kimseye altın tepsiyle sunulan bir madalya değildir. Başarmak anlık çalışmalarla gerçekleşmez. Başarıya ancak pes etmeden, uzun bir mücadele ve disiplinli çalışarak ulaşırız. Başarının Sırrı: "İnanç ve Çalışmaktan" geçer.  

İşte ATİK, Sivil Toplum Kuruluşu olarak;inovasyon ve girişimcilik becerisi sayesinde kurumsallaşma aşamasını başarmıştır. Kollektif akıl, ekip çalışması ve insan odaklı yönetim anlayışı ile her geçen gün hedeflerini hayata geçiren Konseyimiz, sınırlarını aşarak zirveye ulaşmaktadır. Niyet hayır, akibet hayır. Sözlerimi burada son verirken "Atik Afrika İş Forumuna" tüm girişimci dostlarımızı bekler, saygı ve hürmetlerimi sunarım.”


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli