• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

“Seyircilerimle vecd hali yaşıyoruz”

Sanat hayatına Kemal Sunal’ın oğlunu canlandırdığı Düttürü Dünya filmiyle başlayan Zaim Güvenç oyuncu ve yönetmenliğin ardından şarkıcı kimliğiyle de dikkat çekiyor. Güvenç sanat yaşamına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

YAŞAM 23.12.2020 19:21:00 0
“Seyircilerimle vecd hali yaşıyoruz”

“Bunca yıllık sanat yolculuğun sana neler öğretti” sorusunu yanıtlayan Sanatçı Zaim Güvenç, “En çok bana hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretti. Hayat çok kıymetli. Hele ki şu pandemi günleri sevdiklerimizin ne kadar çok kıymetli olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Çok klişe olacak belki ama keşke sevdiklerimize keşke daha çok sarılabilseydik. Bundan sonra inşallah sevdiklerimizi daha çok kucaklar ve sevgiyi doyasıya paylaşabiliriz. Benim şu sıralarda motto haline getirdiğim bir cümle var. ‘Kalbinde sevgiye yer aç’ diyorum. Hepimiz bunu uygulayalım” şeklinde konuştu.

“TİYATRO HEP YAŞAMIMDA”

Tiyatronun hep yaşamında olduğunu belirten Güvenç, “Pandemi ortadan kalktıktan sonra yazdığım oyunlar var. Onları sahnelemek istiyorum. Ayrıca başkalarının yazdığı oyunlarda da oynamak istiyorum. Film projesi olarak önce uluslar arası arenada dolaşacak bir kısa film, ardından ‘’Çile ve Bülbül’’ isimli senaryosunu yazdığım filmimizin hayata geçmesini istiyorum” diye değerlendirmede bulundu.

“SEYİRCİLERİMLE KARŞILIKLI

BİR VECD HALİ YAŞIYORUZ”

“Şarkı söylemek gerçekten çok zor bir iş” diyen Güvenç, “Ben işimi çok ciddiye alıyor ve çok çalışıyorum. Bu nedenle bu zorluğun üstesinden gelebildiğimi düşünüyorum. Özellikle Anadolu turnelerinde çok çeşitli sahnelerde ve çok çeşitli seyircilere şarkı söyleyebilme şansı buldum. Anadolu turneleri çok renkli geçiyor ve oradaki müzikseverlere şarkı söylemenin yeri bambaşka. Seyircilerimle karşılıklı bir vecd hali yaşıyoruz. Tüm seyircilerime özenleri ve sanata sahip çıktıkları için çok teşekkür ederim. Pandemi biter bitmez yeniden buluşabilmeyi çok istiyorum. Sahnede olmayı çok özledim” dedi.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli