• BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,43% 0,22
  • EURO

    34,52% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2447,37% 0,37
  • Ç. ALTIN

    4085,85% -0,28

Sinanpaşa’da hizmetlerin son durumu

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede yapılan çalışmaları anlattı.

SİYASET 16.07.2021 21:39:00 0
Sinanpaşa’da hizmetlerin son durumu

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede yapımına devam edilen Kapalı Spor Salonu, içmesuyu ile ilgili çalışmalar ve kaldırım çalışmalarının son durumunu paylaştı.  

KAPALI SPOR SALONU YAKINDA

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ilçede yapımına devam edilen 350 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu çalışmaları, futbol sahası ışıklandırması, çevre düzeni ve basketbol sahası çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Karaman, “En kısa zamanda tamamlanarak gençlerimizin hizmetinde olacak, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İLÇEMİZİN SU SORUNUNU ÇÖZDÜK

Başkan Karaman ayrıca içmesuyu deposunun çalışmalarını inceledi. 2000 tonluk İçme Suyu Deposunun inşaatında sona yaklaşıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Erdal Karaman, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için son hızla çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Karaman, “Temiz, berrak ve doğal suyu vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 2050 yılına kadar ilçemizin su sorununu çözdük” dedi.

ÖĞRENCİLER İÇİN KALDIRIM ÇALIŞMASI

Sinanpaşa İzmir bağlantı yolunda yürütülen kaldırım çalışmalarına da değinen Başkan Karaman, “Anadolu Lisesi öğrencilerimizin güvenli bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri için Anadolu Lisesi, Sinpa Tekstil ve İmam Hatip Lisesi güzergahında öğrenci ve vatandaşlarımıza yoğun şekilde kullandıkları yol kenarlarına kaldırım çalışmalarımızı başlatarak çalışmaları yerinde inceledik. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman Sinanpaşa’da yapılacak olan OSB projesi ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Karaman Afyonkarahisar’ın 2. OSB’nin Türkiye’nin ilk yeşil OSB olacağını vurgulayarak;

TÜRKİYE’NİN İLK YEŞİL OSB’SİNİ KURUYORUZ

Türkiye’nin ilk Yeşil OSB’sini kurduklarını kaydeden Başkan Karaman, şunları söyledi: “Afyonkarahisar ve Sinanpaşa için çok önemli bir süreci daha tamamladık. Afyonkarahisar 2.OSB ve Türkiye’nin ilk Yeşil OSB’sini kuruyoruz.3 Milyon M2 marjinal tarım arazisini OSB için tahsis değişikliği yapan Sn Bakanımız Bekir Pakdemirli, Ayşe Ayşin Işıkgece, bu süreçte desteklerini eksik etmeyen ve mücadele eden Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Sayın Veysel Eroğlu, Sayın Ali Özkaya, Sayın İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Burhanettin Çoban, İlçe Kaymakamımız Sayın Kübra Demirer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sayın Ahmet Karakol, Sayın Veysel Tekeli, 2. OSB Personeli Sayın Abdullah Ersöz, Sinanpaşa İl Genel Meclis Üyelerimize ve bu önemli projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.” 


  • Salı 24.8 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 22.7 ° / 9.5 ° Güneşli