• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

Sinanpaşa’ya yeni işyerleri kazandırılıyor

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken, diğer yandan da vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini yerinde değerlendiriyor.

GÜNDEM 27.09.2020 16:53:00 0
Sinanpaşa’ya yeni işyerleri kazandırılıyor

Ayrıca Başkan Karaman’ın girişimleri ile ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak yeni işyerleri kazandırılıyor.

31 Martta yapılan yerel seçimlerin üzerinden 500 gün geçerken Sinanpaşa’nın başarılı belediye başkanı Erdal Karaman, çalışmalarına devam ediyor. Gönül Belediyeciliğini tam anlamıyla ilçedeki vatandaşlara hissettiren Başkan Karaman, yeni projelerini de hayata geçiriyor. “Hoş geldin Bebek” projesi ile halkın gönlüne giren Başkan Karaman, bebek sahibi olan ailelere bebek arabası hediye ediyor.

AİLELERİMİZİN MUTLU GÜNÜNDE YANINDAYIZ

Başkan Karaman bebek sahibi olan ailelerin en mutlu gününde yanında olduklarını ifade ederek, “Sinanpaşa ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın düğün, nişan ve acılı günlerinde her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ailelerimiz doğum belgesi ile belediyemize müracaat ettikleri zaman hediyelerini takdim ediyoruz” dedi.

TANITIMA BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

Çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye başkanı Erdal Karaman, Sinanpaşa İlçesi girişine totem yaptırdı. Görünüşü ile ayrı bir güzellik katan totem ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. İlçenin tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Karaman, “İlçemizi halkımız ile birlikte güzel günlere kavuşturacağız” diye konuştu.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Sinanpaşa İlçesindeki esnafların yanında olmaya devam eden Başkan Karaman, daha önce esnaflardan gelen talep ile ilçe sanayisi içerisinde bulunan ve yıkılmak üzere olan metruk binaları yıkarak temizliğini gerçekleştirmişti. Metruk binaların yıkılması ile birlikte sanayi esnafı rahat bir nefes alırken, sanayi esnafı başkan Karaman’a desteklerinden dolayı teşekkür etmişti.

YENİ DÜKKANLAR YAPILIYOR

Sanayi içerisinde bulunan ve mülkiyeti Sinanpaşa Belediyesine ait arsaya 9 adet 90 metrekare dükkan yapılıyor. İlçe ekonomisine ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan prefabrik sanayi dükkanları montajlarına başlanırken, en kısa sürede tamamlanacak. Dükkanların bitirilmesinin ardından iş yeri açmak için esnafa verileceğini belirten Başkan Karaman, “Bu sayede ilçede bulunan sanayi dükkanlarımızın da çehresi değişmiş olacak” dedi.


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli