• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Sizlere efendi değil, hizmetkâr olmaya talip olduk

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek muhtarlara seslendi: “Sizlere efendi değil hizmetkâr olmaya talip olduk.”

SİYASET 20.11.2020 21:09:00 0
Sizlere efendi değil, hizmetkâr olmaya talip olduk

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  her ay düzenli olarak yaptığı ancak pandemi günleri dolayısıyla Şubat ayından bu yana ara verilen muhtarlarla istişare toplantısını gerçekleştirdi.

“BELEDİYE’NİN GÖREN GÖZÜ, TUTAN ELİ YÜRÜYEN AYAĞISINIZ”

Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Benol Kaplan ve daire müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Mahalle Muhtarları talep, istek ve şikâyetlerini dile getirdi. Göreve geldiğinden bu yana 58 mahallenin 51’ni ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Zeybek, muhtarların Belediye’nin gören gözü, tutan eli yürüyen ayağı olduğunu yineledi.

“58 MAHALLENİN 51’NE GİTTİK”

Başkan Zeybek; “Göreve geldiğimiz andan itibaren hemen hemen her hafta bir Cuma namazlarımızı bir mahallemizde kılıyoruz. Şu ana kadar 51 mahallemizi ziyaret ettik. 58 mahalleyi tamamladığımız zaman ikinci tura döneceğiz.  Sizler Belediye’nin gören gözü, tutan eli, yürüyen ayağı mesafesindesiniz. Göremediğimiz, ulaşamadığımız eksiklikleri bizlere ulaştırdığınız zaman mümkün mertebe en kısa sürüde çözmeye gayret sarf ediyoruz” dedi.  

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Belediye olarak muhtarların efendisi değil, hizmetkârı olduklarını ifade eden Başkan Zeybek; “Burayı ben aile olarak görüyorum. Biriz, beraberiz. Eksiklerimiz vardır, göremediğimiz vardır. Eksiklerimizi telafi etmek bizim boynumuzun borcu. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sizlere hizmetkâr olmaya talip olduk. Allah nasip etti. Sizlerde mahallelerinizin hizmetkârısınız.”dedi.

“YAKIN TEMASTAN KAÇININ”

Muhtarlara koronavirüs tedbirlerini hatırlatan Başkan Zeybek, maske, mesafe hijyen kurallarına uymaları gerektiğini söyledi. Çoğu insanımız bunun farkında değil. Yakından temastan kaçınmak durumunda olduklarını aktaran Başkan Zeybek, “sorunları dinlerken mesafeli durmanızda fayda var. En kısa sürede Allah bu musibetten bizleri korusun.”dedi. İstişareye büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Zeybek, muhtarları dikkatle dinleyerek iletilen bazı sorun ve talepleri anında çözerken, bazı sorunları da birim müdürlerine not aldırarak ilgilenmeleri yönünde talimat verdi.

Haberin videosu için TIKLAYIN

https://we.tl/t-8UX6xozHOD


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli