• BIST 100

    9685,49%1,73
  • DOLAR

    33,95% 0,18
  • EURO

    37,72% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2822,14% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

SKANDAL HOBİ BAHÇESİ İDDİALARI

Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı YÜNTAŞ A.Ş Genel Müdürü Kemal Doğan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

SİYASET 3.09.2024 22:08:00 0
SKANDAL HOBİ BAHÇESİ İDDİALARI

Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı YÜNTAŞ A.Ş Genel Müdürü Kemal Doğan, normalde sadece emekli vatandaşlara tahsis edilen hobi bahçelerinden birini kendine ayırdığı yetkisini kötüye kullanarak bu alanda yapılması gereken peyzaj düzenlemeleri, süslemeler, temizlik ve bakımları belediyenin imkanlarıyla gerçekleştirdiği iddia edildi. Üstelik tüm bu işlemleri belediyede görevli personele yaptırarak kendi çıkarları doğrultusunda hizmet ettirdiği de iddia edilen konular arasında. 

Bu hobi bahçeleri, emekli vatandaşların ve ailelerin huzurla vakit geçirdiği, dinlendiği alanlar olması gerekirken, Doğan'ın akşamları burada alkol aldığı da iddia ediliyor. Halkın imkanlarını kendi kişisel zevklerine tahsis eden bu zihniyet, halka hizmet etme misyonundan ne kadar uzak olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP'li belediyeyi ve yandaşları Kemal Doğan'ın bu etik dışı ve halkın tepkisini çeken davranışları, vatandaşlar tarafından büyük bir tepki çekeceğe benziyor. Yetkiyi halka hizmet için değil, kendi çıkarları için kullanan bu tutum, Afyonkarahisar halkının hak ettiği hizmet anlayışıyla kesinlikle örtüşmüyor.

Belediye yetkililerinin bu duruma nasıl göz yumduğu merak konusu olurken, YÜNTAŞ A.Ş Genel Müdürü Kemal Doğan'ın eğer bu iddialar doğru değilse kamuoyu tarafından ispat etmesi bekleniyor. 

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Bu tür davranışlar, halkın güvenini sarsan ve belediyenin itibarını zedeleyen olayladır. Bu duruma sessiz kalınmaması gerekir. Gereken adımlar bir an önce atılmalı, yetkililer harekete geçmelidir” dediler.


  • Pazartesi 24.4 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Salı 25.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 25 ° / 12.5 ° Güneşli