• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan; “Her iş ekip halinde yapıldığında, sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır. Bireysel olarak ulaşamayacağımız hedeflere varmanın tek yolu iyi bir takım çalışmasıdır, örgütlü mücadeledir”

EĞİTİM 11.03.2023 16:31:00 0
Sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır

09 Mart Perşembe günü merkez ilçe eğitim yöneticileri ile gerçekleştirilen toplantıya; Okul müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hikmet Tuncer, Mustafa Günay, Medeni Buğra, Ahmet Aksoy, Hakan Yıldırım, İbrahim Erdem Gülcü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar, Musa Dinçgez, Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz ve İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Şünnetci katıldı.

Toplantıda selamlama konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci düzenlenen organizasyon için teşekkür etti.

EN ÖNEMLİ UNSURDUR

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan ise konuşmasında şunları söyledi: “Toplumun geleceğini değiştirme gücüne sahip olan okulların başarılı olmalarında iyi yönetilmeleri en önemli unsurdur. Okullarımızda, başarı odaklı, pozitif bir okul kültürü oluşturan tüm yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Her iş ekip halinde yapıldığında, sorumluluklar paylaşıldığında kolaylaşır. Bireysel olarak ulaşamayacağımız hedeflere varmanın tek yolu iyi bir takım çalışmasıdır, örgütlü mücadeledir. Okul/Kurum Müdür ve Müdür Yardımcısı arkadaşlarım, okullarınızdaki tüm çalışanlarınız ile bir ekip ruhu ile çalıştığınız için teşekkür ediyorum. Ekip ruhunun getirmiş olduğu başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. 

KADIN PAKETİ HAZIRLIYORUZ

Eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesinde biz çalışacağız, hizmet üreteceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki eğitim çalışanları gayretin ve hizmetin en güzeline layıktır. İmkânlarımızın limitlerinde, yapılamayanları yapmaya, güzel bir örneklik ortaya koymaya devam edeceğiz. 

Ülkemizin başı sağ olsun milletimize geçmiş olsun. Memur-Sen olarak 134 TIR yardımı hemen yola çıktı. 270 kişilik arama kurtarma ekibimiz sahadaydılar. Afyonkarahisar Eğitim Bir Sen olarak Genel Merkezimizin koordinesi ve üyelerimizin katkıları ile bir yardım tırı gönderdik. Bu vesileyle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi ise yine üyelerimizin katkıları ile Kadın Paketi hazırlıyoruz, Kadın paketlerini depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız.

Katılım ve katkıları ile toplantımızı kıymetlendiren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim toplantımızı hayırlı, adımlarımızı bereketli eylesin.” 


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli