• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Sorunların çözümü ortak akılla gerçekleşecek

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu; “İnşallah İYİ Parti iktidarında sorunların çözümü ortak akılla gerçekleşecek” dedi.

SİYASET 2.07.2022 01:03:00 0
Sorunların çözümü ortak akılla gerçekleşecek

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve teşkilat üyeleri sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum, Türkiye Emekliler Derneği Afyon Şube Başkanı Ahmet Ege, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyon Şube Başkanı Ünal Özdoğan, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Bekir Döner, SMMO Afyon şube Başkanı Erdal Sayar ve Tabip Odası Başkanı Prof Dr. Yüksel Arıkan ve yönetimleri ziyaret edildi.

Ülke ve Afyonkarahisar gündeminin konuşulduğu ziyaretlerde STK Başkanları odalarının sorunlarını içeren birer dosyayı İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’na takdim ettiler.

BİR YOL HARİTASI OLUŞTURDUK

Ziyaretler hakkında konuşan Mısırlıoğlu; “Türkiye ekonomisi büyük bir çıkmaz içerisinde. Biz STK’larımızı ziyaret ederek onların sorunlarını ve sorunların çözümü noktasındaki görüşlerini dinleyerek not alıyoruz. Değerli başkanlarımız kendi odalarının sorunlarını bizlere anlatarak bu sorunları ve çözüm önerilerini içeren dosyalarını bana teslim ettiler. Bu dosyaları Genel Merkezimize ileteceğim. Genel Başkanımız her hafta sorunları TBMM grup toplantısında dile getiriyor. Bende haftalık basın toplantısında Afyon kamuoyuna yansıtıyorum.Türkiye 20 yıldır, STK'ların özgürlüklerinin kısıtlandığı, desteklenmediği, büyütülmediği bir süreç yaşıyor. Biz İYİ Parti olarak, Türkiye'nin geleceğin STK'larını yaratması için bir yol haritası oluşturduk” dedi.

ÇÖZÜMÜ ORTAK AKILLA GERÇEKLEŞECEK

İYİ Partinin yol haritası hakkında STK Temsilcilerine bilgi veren Başkan Mısırlıoğlu; “STK'ların üzerindeki baskının kaldırılması, STK faaliyetleri için özgür ortamın oluşturulması, STK'larda kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, STK'ların dijitalleşmesi, STK-kamu iş birliğinin güçlendirilmesi, Sivil toplum düzenleme kurulunun oluşturulması, STK'ların karar alma sürecinde aktif katılımlarının sağlanması, Kamu-STK iş birliğinde kapsayıcılığın artması, STK'ların uluslararası iş birliğinin artması, Kadın girişimciliğinin STK'lar aracılığıyla desteklenmesi Partimizin STK’lar ile ilgili yol haritasıdır. İnşallah İYİ Parti iktidarında sorunların çözümü ortak akılla gerçekleşecek” dedi.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli