• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

Söyleyecek sözü olmayanlar tribüne oynar

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Eleştiriye kapalı olup, söyleyecek sözü olmayanlar, sadece tribüne oynayarak ancak eleştiri yapabilir ama söylediğimiz hiç bir şeyi yalanlayamazlar” dedi.

SİYASET 16.10.2020 19:35:00 0
Söyleyecek sözü olmayanlar tribüne oynar

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın kendisi hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi. İktidarı da eleştiren Görgöz, açıklamasında şunları kaydetti:

“AKP’li zat 3 gün önce basına yaptığı bir açıklama da bizi hedef alarak; “Gündeme dair hiçbir şey konuşmadığımızı, AKP iktidarının yaptığı hizmetleri eleştirdiğimizi ama Hatay’da çıkan yangınla ilgili tek kelime etmediğimizi ifade ederek, yazıklar olsun” demiş.

Halbuki ben Hatay’daki yangını duyar duymaz Twitter da, “Hatay’ı yakana lanet olsun. Hatay yanıyor” diye paylaşımda bulunmuştum.

Eleştiriye kapalı olup, söyleyecek sözü olmayanlar, sadece tribüne oynayarak ancak eleştiri yapabilir ama söylediğimiz hiç bir şeyi yalanlayamazlar.

Biz CHP olarak, eğitimden-sağlığa, ekonomiden-yargıya, tarımdan -sanayiye ülkemizde yaşanan gerçekleri, değerli basınımızın aracılığıyla hemen her gün gündeme getirip, halkımızla paylaşıyoruz. Paylaşmaya devam edeceğiz.

Asıl kime yazıklar olsun biliyor musunuz? Rant için yıllardan beri Ege’de, Akdeniz’de, Karadeniz’de, Marmara’da yakılan binlerce hektar ormana hiç sesi çıkmayanlar, Kandil-İmralı arasında mekik dokuyanlar, Diyarbakır meydanında Şivan Perver’le megri megri eşliğinde halay çekenler, Fetöye “gel de bitsin bu hasret” diyenler, “keşke Yunan galip gelseydi” diyen fesli Deli Kadir’in önünde diz çökenlere “yazıklar olsun.”

İşlerine gelmese de, yaşadığımız ülke gerçeklerini gündeme getirmeye, yaşanan doğruları gözler önüne sermeye, yalanları ifşa etmeye ve halkımızı aydınlatmaya devam edeceğiz.”


  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli