• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,51% 0,04
  • EURO

    34,61% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2432,34% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Şuhut Belediyesinden spora ve sporcuya tam destek

Şuhut Belediye Başkanlığı, spor faaliyetleri, etkinlikler ve turnuvalara her konuda destek olmaya devam ediyor.

SPOR 8.10.2021 21:01:00 0
Şuhut Belediyesinden spora ve sporcuya tam destek

Her yıl 4 -10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan voleybol turnuvaları ile devam ediyor.

Amatör Sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen voleybol müsabakalarında başarı göstererek final maçı oynamaya hak kazanan takımların karşılaşması kıran kırana geçti. Final Müsabakasını izlemeye gelenler arasında Belediye Başkan V. Hüseyin Akalın, İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün, Kaymakam Refiki Abdullah Emre Özefe, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Başkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu sporcuların aileleri, ve vatandaşlar katıldı.

Karşılaşma sonucu kazanan takımların kupaları Kaymakam Lokman Düzgün ve Belediye Başkan V. Hüseyin Akalın tarafından takdim edildi. Başkan V. Hüseyin Akalın yaptığı açıklamada; ”Gençlerimizi bu tür organizasyonlarda görmek bizleri mutlu ediyor. Ülke olarak Voleybol müsabakalarında aldığımız başarılar ortada. İnşallah sizlerde ablalarınız gibi kendinizi geliştirir ve daha güzel başarılarınızı tebrik ederiz” dileklerinde bulundu.

HALI SAHA FUTBOL KARŞILAŞMALARI NEFES KESTİ

Her yıl 4 -10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası, ilçede ilk kez bu yıl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan spor etkinlikleriyle gerçekleşti. Amatör Sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen halı saha futbol karşılaşmalarında başarı göstererek final maçı oynamaya hak kazanan sarı ve mavi takımlardan gülen taraf Sarı Formalılar oldu.

Belediye Başkan V. Hüseyin Akalın, İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün, Kaymakam Refiki Abdullah Emre Özefe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Başkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ile birlikte final maçını izleyerek 1. ve 2. olan takımlara kupalarını takdim etti.

Başkan V. Hüseyin Akalın Şuhut Belediyesi olarak yapılan organizasyondan memnuniyet duyduklarını, Spora ve Sporcuya desteklerinin her zaman süreceğini belirtti. Kupa merasimi sonrası sporculara tatlı ikram edildi ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.

AFJET AFYONSPOR’A ŞUHUT BELEDİYESİNDEN TAM DESTEK

2021 / 2022 Türkiye Ligleri 2. Lig Kırmızı Lig grubunda mücadelesine devam eden Afjet Afyonspor’a Şuhut Belediyesinden tam destek verildi.

6 Ekim Çarşamba günü saat 19.00 da  Zafer Stadında İnegölspor ile oynanacak müsabaka için Başkan Recep Bozkurt’un talimatı ile öğretmenleri gözetiminde 100 öğrenci, Afjet Afyonspor’a destek için tribündeki yerini aldı. Başarılı bir maç çıkartan Afjet Afyonspor maçı 4-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Başkan Bozkurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Afjet Afyonspor takımımıza 12. adam olmak için tribündeki yerimizi aldık. Takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı net galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hak ettiği konuma gelecektir. Bundan sonraki maçlarında Afjet Afyonspor’umuza başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


  • Çarşamba 26.1 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli