• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Bizler birilerinin hem adını anıp hem korktukları 2023'e emin adımlarla tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

SİYASET 19.10.2021 20:22:00 0
Tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Manisa’nın ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Temasları sonrası Yurdunuseven "AK Parti'de ümitsizlik, karamsarlık yok. Hala ilk günkü aşk ve hevesle, dava arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

2023'e Emin Adımlarla İlerliyoruz

HER TÜRLÜ FİTNEYE, FESADA VE KİRLİ PLANLARA KARŞI..!

Manisa’nın Köprübaşı, Gördes, Kırkağaç ve Soma ilçelerinde bir dizi ziyaretler düzenleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven ziyaretler sonrası yazılı açıklama yaptı.

Yurdunuseven açıklamasında şunları söyledi: “Ülkemizde değişimin ve gelişimin en büyük atılımlarını gerçekleştiren AK Partimiz, 2002'den bu yana ülkemiz için çalışmaya sayısız yatırım ve projeyi hayata geçirmeye aralıksız devam ediyor. Bizler AK Parti'nin millet sevdasını kendi sevdası bilmiş, davasını kendi davası bilmiş birer neferleri olarak her türlü fitneye, fesada ve kirli planlara karşın çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz.

FİTNE VE YALANLAR ÜRETEREK SEÇİM MANİPÜLESİ!

Bu anlamda en büyük güç kaynağımız AK Parti teşkilatlarımızla da daima omuz omuza, gönül gönüle olacağız. Bu minvalde AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Manisa iline koordinatör olarak görevlendirilmemiz hasebiyle burada çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık ve devam ettiriyoruz. Köprübaşı, Gördes, Kırkağaç ve Soma ilçelerimizde teşkilat mensuplarımız bir araya gelerek teşkilat mensuplarımızla tanışma, mevcut durum analizi ve yapmamız gerekenler noktasında değerlendirmelerde bulunduk. Buralarda bize yüksek ihtimam gösteren tüm dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bizler birilerinin hem adını anıp hem korktukları 2023'e emin adımlarla tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz. Fitne ve yalanlar üreterek seçimi manipüle etmeyi planlayanlara, yaptığımız icraatlerle ve yatırımlarla en güzel karşılığı vereceğiz.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli