• BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88

Türk Boksunun Gururu Buse Naz Çakıroğlu Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu

Türk Boksunun Gururu Buse Naz Çakıroğlu Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu

SİYASET 28.04.2024 01:39:20 0
Türk Boksunun Gururu Buse Naz Çakıroğlu Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu
Türkiye'nin yetiştirdiği en başarılı boksörlerden biri olan Buse Naz Çakıroğlu, büyük bir başarıya imza atarak üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu oldu. Kariyerinde pek çok parlak başarılara imza atan milli sporcumuz, 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası'nda rakiplerini bir bir devirerek altın madalyanın sahibi oldu.

Yetenekli sporcu, şampiyonada gösterdiği olağanüstü performans ile boks severlerin ve tüm Türkiye'nin takdirini kazandı. Karşılaşmalar boyunca sergilediği tekniği, gücü ve dayanıklılığıyla dikkat çeken Çakıroğlu, finale kadar yükselmesini bilmiş ve finalde de üstün bir performans sergileyerek altın madalyaya uzanmıştır.

Bu başarıyla birlikte Çakıroğlu, uluslararası alanda Türkiye'nin spor alanındaki gurur kaynaklarından biri olmayı sürdürüyor. Her maçıyla ringdeki hırsı ve azmiyle dikkatleri üzerine çeken milli sporcu, genç sporcular için de örnek teşkil ediyor.

Buse Naz Çakıroğlu'nun bu zaferi, Türkiye Boks Federasyonu ve boks camiası tarafından da büyük coşku ve memnuniyetle karşılandı. Uzun yıllardır boks sporuna yaptığı katkılar ve elde ettiği başarılar milli sporcunun adını altın harflerle Türk spor tarihine yazdırmayı başardı.

Ülkemizin yetenekli sporcularından Buse Naz Çakıroğlu, bu şampiyona zaferiyle bir kez daha milletimizin göğsünü kabartmış ve gelecek adına umutlarımızı tazelemiştir. Tebrikler Buse Naz Çakıroğlu; Türkiye olarak seninle gurur duyuyoruz! Şampiyonluk yolculuğunda daha nice başarılara imza atmanı diliyoruz.

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 17.9 ° / 4.9 ° Güneşli