• BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72

Türkiye Akıl Zeka Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar'da Düzenlendi

Türkiye Akıl Zeka Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar'da Düzenlendi

EĞİTİM 17.04.2024 18:01:49 0
Türkiye Akıl Zeka Oyunları Turnuvası Afyonkarahisar
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Afyonkarahisar'da Türkiye Akıl Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Şampiyona final müsabakaları Çiğiltepe Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve diğer yetkililerin katılımıyla yapılan final müsabakalarına 120 öğrenci ve 35 öğretmen katıldı.

Öğrenciler, toplamda 10 farklı kategoride yarıştı. Equilibrio kategorisinde birincilik Deniz Barış Özcan, Qbitz kategorisinde Seydi Kaplan, Mangala kategorisinde Zeynep Aykan, Küre kategorisinde Beraz Yılmaz, Pentago kategorisinde Cemil Efe İşlek, Revesi kategorisinde Hasan Mete Oğan, Kulami kategorisinde Reyhan Su Uysal, Mangala kategorisinde Hacer Yalçınkaya, Küre kategorisinde Atalay Canlı ve Pentago kategorisinde Pentago birincilik elde etti. Ayrıca öğrenciler bireysel olarak yarıştığı il turnuvalarında da derece elde etti. İlçe takımları arasında yapılan turnuvada ise Merkez İlçe birinci, İhsaniye ikinci ve Sinanpaşa üçüncü oldu.

Ödül töreninde Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, İl Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü bir öğrencilere ödüllerini takdim etti. İl Müdürü Miraç Sünnetci, turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlandığını ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Öğrencilerin centilmence yarıştığını ve başarılarının artarak devam etmesini temenni etti. Tören sonunda tüm öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

#MilliEğitim #AkılZekaOyunları #Turnuva #Afyonkarahisar

Haber Kaynak : sezai.org.tr
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 8 ° false