• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Türkmen Yörük Şöleni ve bayramlaşma

Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Kurban Bayramında halkla, gaziler ve şehit aileleriyle bayramlaşırken, Türkmen Yörük Şölenine katılım sağladı.

GÜNDEM 22.07.2021 20:40:00 0
Türkmen Yörük Şöleni ve bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların katılımıyla Bayat ilçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan Başkan Bodur, ve protokol üyeleri ilçehalkıyla bayramlaştı. Bayramların birlikte anlamlandığını söyleyen Başkan Bodur birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi.

Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur ve ilçe Kaymakamı Ömer Tekeş, Şehit Aileleri ve Gazilerle de bayramlaştı.

Ziyaretin ardından konuşan Başkan Bodur; her bayram olduğu gibi bu bayram da şehit aileleri ile görüşebilmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek Kurban Bayramı'nın tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini diledi.

TÜRKMEN YÖRÜK ŞÖLENİNE KATILIM SAĞLADI

Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, ayrıca Emirdağ İlçesinde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Bodur, öte yandan Çatağıl ve Olukpınar köyü muhtarlıklarının  düzenlediği Türkmen Yörük Şölenine katılım sağladı.

Şölende kısa bir konuşma yapan Başkan Bodur, halkın bayramını kutlayarak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

MANEVİ DEĞERİ YÜKSEK OLAN ANLAMLI GÜNLER

Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade etti. Başkan Bodur, şunları söyledi:

“Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.

KARDEŞÇE KUCAKLAŞMALIYIZ

Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

BARIŞ VE HUZURA VESİLE OLSUN

Bizlere düşen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Bayatlı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli